Τα Public παρέδωσαν εξοπλισμό και παιχνίδια στα παιδιά της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Μακάριου Νοσοκομείου του ΟΚΥπΥ


Τεχνολογικό εξοπλισμό και παιχνίδια συνολικής αξίας €3000 δώρισαν τα Public στην Παιδοογκολογική Κλινική του Μακάριου Νοσοκομείου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ). Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, εκπρόσωποι της παρέδωσαν την Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου τον εξοπλισμό και τα παιχνίδια στην Κλινική. 

Το προσωπικό της αλυσίδας τεχνολογίας, επικοινωνίας και πολιτισμού συμμετείχε και πήρε την πρώτη θέση στο Τουρνουά Acer Futsal Charity που διοργάνωσε η Logicom. Η διοργανώτρια εταιρεία διέθεσε σαν έπαθλο, τεχνολογικό εξοπλισμό Acer αξίας €2.000 και τα Public επέλεξαν την Παιδοογκολογική Κλινική του Μακάριου για να τον διαθέσουν. 

Σε επαφές που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, οι υπεύθυνοι της Κλινικής επέλεξαν να παραλάβουν tablets για την εκπαίδευση και ψυχαγωγία των παιδιών. Επιπρόσθετα, τα Public χάρισαν παιχνίδια αξίας €1.000 ευρώ στα παιδιά που βρίσκονται στην Κλινική. 

Παραδίδοντας τον εξοπλισμό και τα παιχνίδια, ο Γενικός Διευθυντής των Public στην Κύπρο Δημήτρης Φιλόπουλος ανέφερε: «Για όλους εμάς στα Public, η κοινωνική προσφορά αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αξίες μας. Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα πρόσβασης στη σύγχρονη τεχνολογία αλλά και στο παιχνίδι. Χαιρόμαστε που έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε και να βλέπουμε τα χαμόγελά τους όταν παίρνουν τα δώρα τους». 

Παραλαμβάνοντας τα δώρα οι υπεύθυνοι της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Μακάριου Νοσοκομείου ευχαρίστησαν τα Public για τη συνεισφορά τους και διαβεβαίωσαν ότι ο εξοπλισμός και τα παιχνίδια είναι ιδανικά για τις ανάγκες των παιδιών της Κλινικής. 

Η Παιδοογκολογική Κλινική του Μακάριου Νοσοκομείου του ΟΚΥπΥ είναι το μοναδικό κέντρο διάγνωσης και θεραπείας των παιδιών και εφήβων με καρκίνο και λευχαιμία στην Κύπρο. Το έργο του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τη στήριξη των παιδιών και οικογενειών τους. Η Κλινική είναι αρμόδια για την παρακολούθηση παιδιών μετά από μεταμόσχευση μυελού των οστών, μακροπρόθεσμη παρακολούθηση επιβιωσάντων παιδικού καρκίνου, καθώς και για την παρακολούθηση των παιδιών και των οικογενειών τους με σύνδρομα προδιάθεσης για καρκίνο.