Τα Public χάρισαν Ηχείο Karaoke σε νηπιαγωγείο της Λευκωσίας


Τα Public χάρισαν Ηχείο Karaoke σε νηπιαγωγείο της Λευκωσίας 

Τα Public δείχνουν για ακόμη μια φορά με τον πιο ηχηρό τρόπο την αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς, χαρίζοντας ένα ολοκαίνουργιο Ηχείο Karaoke σε νηπιαγωγείο της Λευκωσίας. Με τη δωρεά αυτή, τα Public έδωσαν μια διαφορετική πινελιά στην καθημερινότητα των παιδιών αλλά και εκπαιδευτικών του σχολείου, σκορπίζοντας ζωντάνια στις σχολικές αίθουσες.

Στο ετήσιο πάρτι που οργάνωσε το νηπιαγωγείο, οι μικροί φίλοι των Public είχαν την ευκαιρία να παίξουν μουσικές καρέκλες, να ψυχαγωγηθούν με δημιουργικές κατασκευές και χειροτεχνίες, ενώ στη συνέχεια αφιέρωσαν τον χρόνο τους κάνοντας τούμπες και ζωηρές φιγούρες στο τραμπολίνο. Από τον χώρο δεν έλειπε το Ηχείο Karaoke, το οποίο έπαιζε δυνατά με κρυστάλλινο ήχο, αγαπημένα παιδικά τραγούδια. Τα παιδιά πέρασαν υπέροχες στιγμές διασκεδάζοντας με πλούσιο χορό, μουσική και κέφι, παρέα με τους συμμαθητές τους.

Η προσφορά του Ηχείου Karaoke από τα Public είναι πολύ σημαντική αφού πολλοί επιστημονικοί κλάδοι έχουν αναγνωρίσει ότι η μουσική έχει πολλαπλές θεραπευτικές ιδιότητες. Μπορεί να συμβάλει στη διαχείριση του άγχους, καθώς επίσης μπορεί να επιδρά θετικά σε λειτουργίες του εγκεφάλου και στη μάθηση, στη φυσική δραστηριότητα και στο συντονισμό των κινήσεων, στην παραγωγικότητα και στη δημιουργικότητα, στη χαλάρωση και στον ύπνο, στη βελτίωση της διάθεσης και στη μείωση αρνητικών συναισθημάτων. Από όλες αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες της μουσικής μπορούν να επωφεληθούν τα παιδιά!

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του νηπιαγωγείου ευχαρίστησε θερμά τα Public για τη δωρεά τους, τονίζοντας πόσο χρήσιμο θα είναι το νέο ηχείο και ποιες καθημερινές ανάγκες του σχολείου μπορεί να εξυπηρετήσει ώστε τα παιδιά να έχουν μεγαλύτερη και πιο εύκολη πρόσβαση στη μουσική!

 

 

 

 

 

 

.