Τα μουσικά σχήματα του χειμώνα στην Αθήνα!

Τα δυνατά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας για το χειμώνα! Σε ποιες πίστες θα λιώσουν τακούνια και φέτος;

Η Μαρινέλλα συναντά την Έλενα Παπαρίζου και τον Κώστα Μακεδόνα, ο Γιάννης Πλούταρχος την Ελλη Κοκκίνου και η Πάολα τον Στέλιο Ρόκκο

Το Διογένης Palace ανοίγει και πάλι τις πύλες του για να φιλοξενήσει ένα σχήμα… δυναμίτη τη νέα χειμερινή περίοδο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου Μαρινέλλα θα συναντήσει επί σκηνής στο ιστορικό μαγαζί τη «Νumber one» Ελληνίδα τραγουδίστρια της Eurovision Ελενα Παπαρίζου! Οι δύο υπέροχες κυρίες θα έχουν μαζί τους σε αυτή την καλλιτεχνική συνάντηση κορυφής κι έναν καβαλιέρο, ο οποίος θα τις συνοδεύει με… ορθοπεταλιές, τον Κώστα Μακεδόνα. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα και οι τρεις έδωσαν τα χέρια πριν από μερικές ημέρες.

Ωστόσο, ακόμη δύο νέα σχήματα «έκλεισαν», συμπληρώνοντας έτσι κάποια κενά που είχαν απομείνει στον… χάρτη του αθηναϊκού nightlife με τα σχήματα του χειμώνα. O Γιάννης Πλούταρχος, λοιπόν, ο οποίος αναζητούσε παρτενέρ για τις χειμερινές εμφανίσεις του στο Φωταέριο, φαίνεται ότι τη βρήκε στο πρόσωπο της λαμπερής Ελλης Κοκκίνου. Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν και, όπως μετέφερε αξιόπιστη πηγή, έδωσαν κι αυτοί τα χέρια.

Στο μεταξύ, και η Πάολα «έκλεισε» με τον Στέλιο Ρόκκο στο κέντρο Εναστρον, όπου είχαν συνεργαστεί και τον προηγούμενο χειμώνα. Τούτη τη φορά, όμως, δεν θα είναι στην καλλιτεχνική παρέα τους ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Να θυμίσουμε ότι η Ελένη Φουρέιρα, μετά τη θριαμβευτική πορεία της στη Eurovision, συμφώνησε αμέσως να συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό τη νέα χειμερινή σεζόν στην πίστα του Teatro, ενώ στο ίδιο σχήμα θα βρίσκεται και ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Από τις πλέον αναμενόμενες καλλιτεχνικές συναντήσεις του επόμενου χειμώνα θεωρείται και η συνεργασία του Αντώνη Ρέμου με τη Δέσποινα Βανδή στο Αθηνών Αρένα.