Τα McDonald’s παρουσίασαν την απόλυτα καλοκαιρινή συναυλία Ρέμου, Θεοδωρίδου και Παπαρίζου στην Κύπρο!

Τα McDonald’s παρουσίασαν την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στις 9:00 το βράδυ, στο στάδιο ΓΣΖ στη Λάρνακα, το μεγαλύτερο μουσικό event του φετινού καλοκαιριού: μία μοναδική μουσική συνάντηση του Αντώνη Ρέμου, της Νατάσας Θεοδωρίδου και της Έλενας Παπαρίζου στην Κύπρο!

Η συναυλία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι τρεις κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής παρουσίασαν ένα ανατρεπτικό και μοναδικό πρόγραμμα που καθήλωσε τις χιλιάδες του κόσμου που παρευρέθηκαν στην πολύωρη συναυλία.

Ο Αντώνης Ρέμος, με την υπέροχη φωνή του και την ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία του, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η σύγχρονη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, με την καθαρή λαϊκή φωνή της και η Έλενα Παπαρίζου, η μεγαλύτερη Ελληνίδα Pop Star, πάντα λαμπερή και εκθαμβωτική, ένωσαν τις φωνές τους και με οδηγό τις σπουδαίες επιτυχίες τους, δημιούργησαν ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι, συμπαρασύροντας σε μελωδικά μονοπάτια το κυπριακό κοινό που τους αποθέωσε με το χειροκρότημά του.

Τα McDonald’s στηρίζουν πάντα μεγάλες εκδηλώσεις και διοργανώσεις, χαρίζοντάς μας ανεπανάληπτες στιγμές και εμπειρίες! Η μεγάλη συναυλία θα μείνει σε όλους αξέχαστη αφού πλημμύρισε το στάδιο με υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, αξεπέραστες ερμηνείες και πολύ κέφι, προσδίδοντας μία όμορφη, συναρπαστική και μελωδική νότα στο φετινό μας καλοκαίρι!