Τα φανταστικά Wave Parties του WaterWorld Waterpark επιστρέφουν! Ο φημισμένος καλλιτέχνης A!ms και ιδρυτής των Wave Pool Parties θα γιορτάσει τα γενέθλιά του πλάι σε ξεχωριστούς καλεσμένους στις 25/6, σε ένα party γεμάτο εκπλήξεις.


Τα μοναδικά wave parties του βραβευμένου υδροπάρκου WaterWorld Waterpark επιστρέφουν για ακόμη μία ξέφρενη σεζόν. Κάθε Κυριακή του καλοκαιριού, το υδροπάρκο της Αγ. Νάπας θα φιλοξενεί γνωστούς καλλιτέχνες της international μουσικής βιομηχανίας.

Στην έναρξη των φετινών Wave Pool Parties, στις 25/06, ημέρα Κυριακή, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει και να δει LIVE τους A!MS, RAMZ και FY στο Τitans  Stage του WaterWorld. Ιnside Tip: όσοι θέλουν να νιώσουν τον παλμό του party to the bone, σας συμβουλεύουμε να είστε μέσα στην πισίνα του Ποσειδώνα (Poseidon’s Wave Pool). Εκτός από τις live εμφανίσεις των γνωστών καλλιτεχνών, όσοι παρευρεθούν μπορούν φυσικά να απολαύσουν το υδροπάρκο από τις 10 το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας, όπου αγαπημένοι DJ του νησιού θα κρατούν το υδροπάρκο σε party mood.

Αυτή την σεζόν θα δούμε καλεσμένους όπως: BNXN (Buju), Charlie Sloth, AIMS, ArrDee, Clavish, Nathan Dage, ZieZie, Toquel, Dirty Harry όπως και άλλους, εκλεκτούς καλλιτέχνες.

Όσοι θέλουν να κλείσουν την προσωπική τους cabana, για μεγαλύτερη άνεση και VIP υπηρεσίες, μπορούν να επιλέξουν και να προ-κρατήσουν εδώ: www.thewavepoolparty.com

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστοσελίδα του WaterWorld Waterpark ή να καλέσετε στο: 99950400.

Website: https://waterworldwaterpark.com/

Facebook: www.facebook.com/WaterWorldWaterPark/
Instagram:
https://www.instagram.com/waterparkcyprus/