Τα Famous Sports παρουσιάζουν το νέο, ανακαινισμένο κατάστημά τους στο King’s Avenue Mall!


Τα Famous Sports παρουσιάζουν το νέο, ανακαινισμένο κατάστημά τους στο Kings Avenue Mall!

Η μεγαλύτερη εταιρία αθλητικών ειδών στην Κύπρο A.M. Papakyriakou, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Famous Sports και αποκλειστική αντιπρόσωπος των Reebok, Asics, Champion, Bodytalk, Speedo, Quiksilver και άλλων κορυφαίων αθλητικών brands παρουσιάζει το ανακαινισμένο της κατάστημα στο Kingss Avenue Mall στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, τα Famous Sports, όχι μόνο ανακαίνισαν το κατάστημά τους χρησιμοποιώντας ένα σύγχρονο και έξυπνο σχεδιασμό αλλά παρουσιάζουν παράλληλα, και τις νέες παραλαβές σε ανοιξιάτικους χρωματισμούς σε αθλητικά υποδήματα και είδη ένδυσης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Famous Sports θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν την οικογένειά τους μέσω των καταστημάτων και του e-shop τους σε διάφορα σημεία της Κύπρου, προσφέροντας πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές.

Αν θέλετε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα casual και stylish look για εσάς και την οικογένειά σας, επισκεφθείτε το νέο ανακαινισμένο κατάστημα των Famous Sports στην καρδιά της Πάφου, στο Kings Avenue Mall και κάντε τις αγορές σας, ή εναλλακτικά, σε ένα από τα υπόλοιπα 18 και πλέον καταστήματα Famous Sports στις υπόλοιπες πόλεις.

Βρείτε την αθλητική νέα collection των Famous Sports σε Facebook, Instagram και φυσικά μέσω του e-shop στην ιστοσελίδα www.famousports.com