Τα δώρα αλλάζουν… Ο προορισμός μένει ο ίδιος


Τα δώρα αλλάζουν… Ο προορισμός μένει ο ίδιος

Σκέψεις και δώρα. Αγάπη και προσοχή στα πρόσωπα που θα καθίσουμε δίπλα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή την οθόνη. Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Με πιο ευφάνταστα παιχνίδια, πιο εξελιγμένες συσκευές, πιο ενθαρρυντικά βιβλία, πιο δυνατούς δίσκους. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι ο προορισμός και η επιθυμία να βρεθούμε εκεί για να διαλέξουμε τα δώρα που θα δώσουμε αυτές τις γιορτές. Κάθε χρόνο το Public γίνεται ο φανταστικός σύμμαχος-βοηθός κάθε επίδοξου Άγιου Βασίλη που θέλει να μοιράσει και να μοιραστεί τη χαρά του να μοιράζεσαι.

  1. Ένα σκοτεινό δωμάτιο 1967-1974

Είκοσι πέντε χρόνια έρευνας χρειάστηκαν για να συγκεντρωθεί το αδημοσίευτο και σπάνιο υλικό για την Επταετία που καθόρισε την ιστορική πορεία της χώρας μας. Περιέχει μαρτυρίες πολλών πρωταγωνιστών και επικεντρώνεται στον ρόλο των αμερικανικών υπηρεσιών. Το βιβλίο φωτίζει μερικά από τα πλέον πολυσυζητημένα ερωτήματα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας: την ανατροπή του δικτάτορα Παπαδόπουλου από τον Ιωαννίδη, τον ρόλο σημαντικών παραγόντων της εποχής, όπως του Αριστοτέλη Ωνάση, την ανακάλυψη πετρελαίων στο Αιγαίο, το πώς άρχισε η ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας το 1974, με άγνωστα παρασκήνια, το αν και ποιος έδωσε διαβεβαιώσεις στον Ιωαννίδη πριν από το μοιραίο πραξικόπημα κατά του Μακαρίου και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Ερευνά ακόμα πώς αντιμετώπιζαν οι Αμερικανοί τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς και ποιες ήταν οι προβλέψεις τους για τον ρόλο που θα έπαιζαν στη μελλοντική ιστορία του τόπου.

2.    Tablet Lenovo M10

Ενσωματώνει οθόνη 10.1 ιντσών IPS HD ανάλυσης 1200 x 800 για να βλέπεις ξεκούραστα ταινίες και παιχνίδια σε κρυστάλλινη εικόνα. Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 429 και σε συνδυασμό με τα 2GB μνήμης RAM και 32GB μνήμης ROM εξασφαλίζει ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς κολλήματα.

  1. Γυναίκα ψάχνει

Η Ελεονώρα Μελέτη, ορμώμενη από τις προσωπικές της εμπειρίες, μιλάει για τα κοινωνικά στερεότυπα και όλα εκείνα που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα εξαιτίας τους, δίνοντας ένα μήνυμα: καθεμία πρέπει να είναι αποδεκτή όπως ακριβώς είναι, με τις επιλογές της και όλα της τα συναισθήματα.

«Ανύπαντρες ή μη, με παιδί ή χωρίς, εργαζόμενες ή αραχτές, με κιλά ή αδύνατες, είμαστε πάνω από όλα γυναίκες. Δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλες, δεν χρειάζεται να κρίνουμε αυστηρά η μία την άλλη. Είναι αποδεκτά όλα τα συναισθήματα και είμαστε καλές στον πυρήνα μας, όπως και αν βιώνουμε την κάθε αλλαγή. Αρκεί να προετοιμαστούμε για αυτή, να την αγκαλιάσουμε και να τη ζήσουμε όπως ξέρει και μπορεί η καθεμία από εμάς».

  1. Ασύρματα ακουστικά Sony

Τα ασύρματα ακουστικά της Sony, WF-1000XM3 φτιάχτηκαν για να εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί σου. Αλλά μη σε ξεγελάει το μέγεθος! Ο ολοκαίνουργιος επεξεργαστής QN1e ενισχύει το φάσμα των συχνοτήτων από τις οποίες γίνεται η ακύρωση θορύβου, δίνοντάς σου πλήρη έλεγχο στους ήχους που θέλεις να αποκλείσεις ενώ ακούς τη μουσική σου.

  1. Ασύρματο Φορητό Ηχείο JBL Charge Essential

Κάντε τις περιπέτειες σας να διαρκέσουν ακόμη περισσότερο με το JBL Charge Essential. Αυτό το φορητό ηχείο Bluetooth διαθέτει τον ισχυρό ήχο της JBL, καθώς και ένα εύχρηστο powerbank, όλα μέσα σε ένα ανθεκτικό πλαίσιο! Μια βολική θύρα USB σάς επιτρέπει να φορτίζετε γρήγορα τις συσκευές σας, ώστε να μπορείτε να επιδείξετε τις δεξιότητές σας ως DJ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι μελωδίες σας θα φέρουν κέφι σε όλους, χάρη στα διπλά passive radiators που εμπλουτίζουν τον ήχο με πλούσια, βαθιά μπάσα. Με έως και 20 ώρες αναπαραγωγής και αδιάβροχο σχεδιασμό IPX7, συνεχίστε το πάρτι όπου κι αν σας ταξιδεύει η ζωή!