Τα δάκρυα της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο Survivor – Γιατί λύγισε; (βίντεο)

Τα δάκρυα της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο Survivor. Για ποιο λόγο λύγισε και ξέσπασε η γνωστή τραγουδίστρια;

Το Survivor είναι είναι παιχνίδι που χαρακτηρίζεται για την αγωνία, τις ανατροπές και κυρίως τις μεγάλες συγκινήσεις. Κάθε δοκιμασία εμπεριέχει ένταση, δυναμισμό όπως κάθε μέρα στο γνωστό παιχνίδι επιβίωσης. Μόνο που η χθεσινή μέρα ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες. Ίσως μια ημέρα σταθμός για τη ψυχολογία των παικτών. Καθότι πλημμύρισαν με ανάμεικτα συναισθήματα, χαράς και λύπης.

Πιο συγκεκριμένα στον χθεσινό αγώνα το έπαθλο είναι κάτι τελείως διαφορετικό απ’ όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στο Survivor. Πρόκειται για κάτι το οποίο συγκίνησε ιδιαίτερα τους παίκτες της νικήτριας ομάδας, αφού το έχουν μεγάλη ανάγκη και τους λείπει από την πρώτη ημέρα παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο, όπως βέβαια και η αντίπαλη ομάδα που δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει και αυτή το πολυπόθητο έπαθλο.

Η ομάδα των ”Διάσημων” ήταν εκείνη που κατάφεραν να κερδίσουν ακόμα ένα αγώνισμα. Παρότι που είχαν ξεφύγει μπροστά στο σκορ με 9-1, οι ”Μαχητές” δικαίωσαν τον τίτλο της ομάδας τους και με ένα σερί 6 συνεχόμενων νικών, μείωσαν σε 9-7 και έκαναν αίσθηση για την προσπάθεια τους, κάτι που εγκωμιάστηκε και χειροκροτήθηκε από τη νικήτρια ομάδα των celebrities.

Το έπαθλο ήταν ίσως το καλύτερο από όλα όσα έχουν κερδίσει οι ομάδες και όπως είπαν χαρακτηριστικά οι παίκτες, είναι το πιο σημαντικό τη δεδομένη στιγμή. Δεν ήταν ένα ακόμα παιχνίδι ασυλίας ή φαγητού, αλλά επικοινωνίας με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που άφησαν πίσω τους για το μακρινό ταξίδι στο εξωτικό νησί της ”Καραϊβικής”.

Με την ανακοίνωση του επάθλου από τον παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη, όλοι ξέσπασαν σε δάκρυα συγκίνησης και χαράς. Άλλοι με λυγμούς σε κλάματα μάλιστα, όπως η ΕυρυδίκηΒαλαβάνη, η οποία έδωσε και τη χαριστική βολή μιας και έκανε το 10-7 στο τέλος.

Οι παίκτες δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους, όταν διάβασαν σε μια τηλεοπτική οθόνη κάρτες με φωτογραφίες, συγκινητικά λόγια και μηνύματα στήριξης από τους δικούς τους ανθρώπους. Μια από τις πιο έντονες στιγμές ήταν όταν η γνωστή τραγουδίστρια του παιχνιδιού, Ειρήνη Παπαδοπούλου, διάβασε την κάρτα δυο πολύ καλών της φίλων.

Τη στιγμή που διάβαζε το μήνυμα της φίλης της, σταμάτησε μιας και η φωνή της ”έσπασε”. «Έρχονται πολύ ανάμεικτα συναισθήματα, δύναμης. Αντιλαμβάνεσαι πόσο πολύ σου λείπουν οι άνθρωποι σου, που πραγματικά σε αγαπάνε και είναι εκεί στις λύπες και στις χαρές», είπε στην τηλεοπτική κάμερα μετά από λίγο.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: getgreekmusic.gr