Τα χαρτικά προϊόντα Elite ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με το ίδρυμα Ronald McDonald House Charities® Κύπρου.

Τα χαρτικά προϊόντα Elite, που παράγονται από την εταιρία Harco Trading, ανακοινώνουν με χαρά την έναρξη της συνεργασίας τους με το ίδρυμα Ronald McDonald House Charities® Κύπρου. Σκοπός της συνεργασίας είναι η ενίσχυση των προσπαθειών του Ιδρύματος, για την υγεία των παιδιών που ταλαιπωρούνται από σοβαρές παθήσεις και χρήζουν ιατρικής φροντίδας στην Κύπρο.

Το ίδρυμα Ronald McDonald House Charities Κύπρου, και οι ξενώνες που πρόκειται σύντομα να λειτουργήσουν στη Λευκωσία, θα προμηθεύονται εντελώς δωρεάν τα χαρτικά προϊόντα Elite, όπως χαρτί υγείας και χαρτί κουζίνας για τις ανάγκες των οικογενειών που θα φιλοξενούνται.

Αυτή η συνεργασία αποδεικνύει έμπρακτα την αφοσίωση της Harco Trading για τη στήριξη με κάθε δυνατό τρόπο των παιδιών που ταλαιπωρούνται από σοβαρές παθήσεις.
Η Harco Trading συγχαίρει το Ίδρυμα Ronald McDonald House Charities Κύπρου για την εξαιρετική του δράση, προσφέροντας στα παιδιά και στις οικογένειες τους ένα περιβάλλον οικειότητας και θαλπωρής στις δύσκολες στιγμές που δυστυχώς ζουν.
Η Harco Trading θα συνεχίσει να στηρίζει σε διαρκή βάση και έμπρακτα τη δράση του Ronald McDonald House Charities Κύπρου, με στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής ευημερίας των κατοίκων του νησιού μας και όχι μόνο.