Τα «ΧΑΛΚΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ» συνεχίζουν για 3η σεζόν στο ΡΙΚ1


Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά, η αγαπημένη δραματική σειρά εποχής του ΡΙΚ1«Χάλκινα Χρόνια»,συνεχίζει και φέτος με νέα συγκλονιστικά επεισόδια που θα αρχίσουν να μεταδίδονται το φθινόπωρο. Αυτή η χρονιά έφερε μεγάλες ανατροπές στις ζωές των ηρώων μας, ενώ η συνέχεια του 3ου κύκλου υπόσχεται ακόμη περισσότερες απροσδόκητες εξελίξεις καθώς και νέες ιστορίες και ήρωες που θα κάνουν την είσοδό τους στη σειρά, αφήνοντας το δικό τους στίγμα στην πλοκή κι εξέλιξη του μύθου.

Το τέλος του Β΄ κύκλου άφησε ανοιχτά ερωτήματα για τις τύχες των πρωταγωνιστών μας καθώς κανείς δεν γνωρίζει την έκβαση που θα έχει η τελική αναμέτρηση του Μάρκινσον με τους ήρωές μας. Παράλληλα, η Στυλλού και το νεογέννητο μωρό της βρίσκονται σε κίνδυνο, αφού ο πρόωρος τοκετός άφησε και τους δυο εξαντλημένους και πολύ αδύναμους. Η Βαρβαρού κι η Φανού γεμάτες αγωνία παρακολουθούν καθώς το νεογέννητο δίνει μάχη για τη ζωή του. Θα τα καταφέρει άραγε; Η Φλόρικα έχει εξαφανισθεί χωρίς ίχνη κρατώντας το παιδί του Σωτηρκά και της Βασιλικής, η Καλλισθένη βρίσκεται στα χέρια του εξοργισμένου Μάρκινσον, ο Θεοτής είναι βαριά τραυματισμένος, ενώ η Αγνή παρακολουθεί έντρομη τον πατέρα της έτοιμο να πυροβολήσει για να σκοτώσει…

Τα γυρίσματα για τα επεισόδια του 3ου κύκλου ξεκίνησαν αρχές Ιουλίου.

Στη σειρά κάνουν την είσοδό τους νέα πρόσωπα με δικές τους ιστορίες και κρυμμένα πάθη, καθώς κι ένα παρελθόν που θα φέρει μεγάλες ανατροπές στο παρόν και στις ζωές των πρωταγωνιστών. Συγκεκριμένα εμφανίζονται 5 νέοι χαρακτήρες. Πρόκειται για τον γιατρό Άνθιμο και τη γυναίκα του Ευδοκία. Το ζευγάρι κρύβει μεγάλα μυστικά κι έρχεται στο χωριό με σκοτεινούς ανεξιχνίαστους σκοπούς καθώς και δίψα για εκδίκηση. Στους ρόλους αυτούς θα δούμε τον Χάρη Κκολό και την Έλενα Χατζηαυξέντη. Στο χωριό διορίζεται νέος διοικητής ο Ρόμπερτ Τζόουνς που φαίνεται να είναι αποφασισμένος να πατάξει και το παραμικρό ίχνος αντίστασης στην περιοχή. Έρχεται για να βάλει τάξη μετά το χάος που δημιουργήθηκε με την επίθεση έξω από το χωριό για την απελευθέρωση της Μυρτώς(Παναγιώτα Παπαγεωργίου). Στο ρόλο αυτό ο ΑντρέηΚρούπα. Στα βουνά της περιοχής εμφανίζεται μια μυστηριώδης γυναίκα, η Αλεξάνδρα, η οποία παρακολουθεί από μακριά τις εξελίξεις και θα παίξει τον δικό της καθοριστικό ρόλο στην ιστορία. Στο ρόλο της Αλεξάνδρας η Νάγια Αναστασιάδου. Τέλος στο χωριό έρχεται η μοναχοκόρη της Φανούς(Χριστίνα Χριστόφια), η Θάλεια, η οποία δεν είναι αυτό που φαίνεται… Το ρόλο αυτό αναλαμβάνει η νεαρή Παμπίνα Γεωργίου.

Η συνέχεια στις μικρές οθόνες το ερχόμενο Φθινόπωρο…