Τα αγαπημένα δημητριακά Kellogg’s Coco Pops ευχήθηκαν «Καλή Σχολική Χρονιά» στους μικρούς τους φίλους!


Τα αγαπημένα δημητριακά Kelloggs Coco Pops ευχήθηκαν «Καλή Σχολική Χρονιά» στους μικρούς τους φίλους!

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα Kelloggs Coco Pops υποδέχτηκαν τους μικρούς τους φίλους στα εμπορικά κέντρα της πρωτεύουσας, προσφέροντάς τους διασκέδαση και υπέροχα δώρα!

Πιο συγκεκριμένα, οι προωθητικές ενέργειες των Coco Pops Back To School πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα στα εμπορικά κέντρα The Mall Of Cyprus και Nicosia Mall, από τις 4 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου. Με το σύνθημα «Κάνετε την επιστροφή στο σχολείο ξεχωριστή», η προωθητική ομάδα ενημέρωνε, τόσο τους γονείς, όσο και τους επισκέπτες των εμπορικών κέντρων, προσφέροντάς τους ενημερωτικό φυλλάδιο, για το πώς μπορούν να  αποκτήσουν μια προσωποποιημένη θήκη κουτιού δημητριακών Kelloggs ως δώρο με την αγορά 3 προωθητικών συσκευασιών Kelloggs, σε όλα τα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

Οι μικροί φίλοι του Coco είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το τεράστιο πακέτο των τραγανών δημητριακών Coco Pops, που είχε κατασκευαστεί ειδικά για εκείνα και να φωτογραφηθούν από επαγγελματία φωτογράφο. Μαζί με την φωτογραφία τους έπαιρναν και ως δώρο branded Coco Pops μπαλόνια και αυτοκόλλητα, με τον αγαπημένο τους ήρωα Coco σε διάφορες φιγούρες να ετοιμάζεται κι εκείνος να πάει σχολείο, μοιράζοντας έτσι αμέτρητα χαμόγελα!

Για περισσότερη ενημέρωση για την προωθητική ενέργεια, κάντε κλικ: https://backtoschool.kelloggs.com/el_GR/Home