Τα 3 ζώδια που αυτό το καλοκαίρι θα ήταν καλύτερα να μείνουν single


Καλύτερα μόνη!

Αν και ακούγεται πολύ ωραίο να έχεις κάποιον που σου αρέσει αυτό το καλοκαίρι και να κάνει τις νύχτες ακόμα πιο ζεστές αλλά το να βγαίνεις με κάποιον μέσα στην πανδημία μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα από όσο αξίζει να είναι.

Υπάρχουν μάλιστα τρία ζώδια που φέτος θα ήταν καλύτερα να μείνουν single. Ας πούμε ότι είναι προτιμότερο αυτό το καλοκαίρι να επικεντρωθούν στην αγάπη προς τον εαυτό τους.

Ταύρος

Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, είσαι σε μια διαδικασία πολλαπλών αλλαγών. Ο πλανήτης αυτός φέρνει αναστάτωση στη ζωή σου. Η διέλευση αυτή μπορεί να αποδειχθεί άβολη αλλά θα φέρει και μια νέα οπτική. Ο Ουρανός ευνοεί την μοναχική προσέγγιση και θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο μόνη σου τους επόμενους μήνες από ότι συνήθιζες. Είναι καλύτερα για σένα να επικεντρωθείς στον εαυτό σου από το να μπλεχτείς συναισθηματικά με κάποιον άλλο.

Αιγόκερως

Με την επιστροφή του Κρόνου, του πλανήτη των ευθυνών και των ορίων, στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι μια περίοδος εγκράτειας. Δεν είναι μια περίοδος για πάρτι και νέες γνωριμίες. Θα επικεντρωθείς στο να βρεις στρατηγικές και να κάνεις μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδια από το να αναζητήσεις συναισθηματική και σωματική ικανοποίηση. Μπορεί να μην ακούγεται και πολύ διασκεδαστικό καλοκαίρι αλλά θα είναι σημαντικό.

Ιχθύς

Ο Πλούτωνας, που είναι ο κυβερνήτης σου, είναι ανάδρομος και σημαίνει ότι θα υπάρχουν πολλά μπερδέματα όσον αφορά τον έρωτα. Θα ήταν καλύτερα να αξιοποιήσεις αυτή την περίοδο της ανάδρομης τροχιάς για να αναθεωρήσεις τους στόχους σου για τις σχέσεις και τα όριά σου αντί να σπαταλάς χρόνο και ενέργεια σε ρομαντικές ιστορίες που δεν είναι ξεκάθαρες.

info: marieclaire.gr