Τα 2015 MTV EMAs θα είναι το 1ο μουσικό show που θα μεταδοθεί ολόκληρο σε Virtual Reality live stream!


  Αυτά τα EMA θα γράψουν ιστορία! Πως θα σου φαινόταν αν μπορούσες να “πας” στο Μιλάνο ενώ κάθεσαι στον καναπέ σου;      

Η 2015 MTV EMA todo list μας:

  • Να μπορείς να δεις τα EMA ζωντανά. Checked!
  • Να μπορείς να δεις τα EMA από όλεςτις οθόνες σου; Checked!
  • Να μπορείς να δεις τα EMA σε Virtual Reality live stream; Checked!!!

To MTV σου δίνει νέους τρόπους να αλληλεπιδράσεις και να ζήσεις την εμπειρία των
2015 MTV EMAs.

Απόλαυσε το pre-show στο κόκκινο χαλί καθώς και ολόκληρο το show μέσω του virtual reality live stream από το app των MTV EMA (iOS 8 και άνω / Android 4.4 και άνω).

Στο Μιλάνο την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 21:00 τα MTV EMAs θα είναι το πρώτο μουσικό show βραβείων που θα δώσει στους οπαδούς αυτή την πλήρως καθηλωτική εμπειρία.

boomerang-instagram-01

Το MTV ενώνει επίσης τις δυνάμεις του με το Instagram για να φιλοξενήσει ένα “BoomerangTalent Booth έτσι ώστε οι παγκόσμιοι αστέρες να μοιραστούν αποκλειστικό υλικό, εικόνες και βίντεο από το show!

cardboard

Για να ζήσεις την φανταστική εμπειρία και να νιώσεις ότι βρίσκεσαι δίπλα στους αγαπημένους σου celebrities κατέβασε το mobile app των EMA (iOS 8 και άνω ή Android 4.4 και άνω) και χρησιμοποίησε την σε συνδυασμό με ένα, εύκολο στη χρήση, cardboard viewer.

cb

Η real time εμπειρία θα σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι στο κόκκινο χαλί ή στη σκηνή τουshow!

Και για ‘σένα που δεν διαθέτεις το cardboard viewer μπορείς να ζήσεις την εμπειρία της – 360 μοιρών – θέασης μέσω της εφαρμογής των MTV EMA.

‘’Εμείς πάντα αναζητούμε νέους τρόπους για να συμμετάσχει το κοινό και ξεπερνάμε τα όρια μας. Τα MTV EMAs είναι μια από τις μεγαλύτερες βραδιές για εμάς σε παγκόσμιο επίπεδο, οπότε είναι λογικό να βυθίσουμε τους θεατές σε αυτή την εκδήλωση ζωντανά μέσω της εικονικής πραγματικότητας, “δήλωσε οBob Bakish, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Viacom International Media Networks.

‘’Δεδομένου ότι είναι η πρώτη παγκόσμια παράσταση με βραβεία μουσικής που θα μεταδοθεί πλήρως σε VR, δίνουμε στους νέους σε όλο τον κόσμο ένα μπροστινό κάθισμα για να ζήσουν την απίστευτη μουσική εμπειρία, βλέποντας καλλιτέχνες και απρόσμενες στιγμές που κάνουν αυτό το show επικό.

Μη χάσετε τη μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής, Κυριακή 25/10 στις 21:00 σε ζωντανή μετάδοση από το Μιλάνο!

from: mtvgreece.gr