Τα 10 κορυφαία μουσικά βίντεο του 2018 στο YouTube

Η λάτιν μουσική κυριάρχησε το 2018.

Το YouTube δημοσιοποίησε τη λίστα των κορυφαίων μουσικών βίντεο του 2018 και αποδεικνύεται ότι η ομαδική εργασία είναι μια ισχυρή δύναμη.

Το remix του «Te Bote» με τους Casper, Nio Garcia, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny και Ozuna είναι πρώτο στη λίστα, καθώς συγκέντρωσε 1,44 δισεκατομμύρια προβολές από τότε που κυκλοφόρησε, τον περασμένο Απρίλιο.

Οκτώ από τα 10 μουσικά βίντεο με τις περισσότερες προβολές του 2018 είναι τραγούδια στα ισπανικά. Ένα άλλο τραγούδι στην ισπανική γλώσσα που έφτασε στην κορυφή της λίστας πέρυσι ήταν το «Despacito».

Αν και το «In My Feelings» του Drake εξελίχθηκε σε viral χορευτική πρόκληση, το βίντεο για την επιτυχία του «God’s Plan», στο οποίο ο ράπερ μοιράζει περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς, τον οδήγησε στην όγδοη θέση της λίστας.

Το δεύτερο μουσικό βίντεο τραγουδιού στην αγγλική γλώσσα είναι το «Girls Like You» των Maroon 5 με την Cardi B, στο οποίο εμφανίζονται διάσημες τραγουδίστριες, ηθοποιοί, αθλήτριες κ.ά.

Το «Dame Tu Cosita», που ηχογραφήθηκε αρχικά πριν από 20 χρόνια, βρέθηκε στο Νο. 7 και έγινε viral χάρη σε ένα γαλλικό animation με έναν εξωγήινο, που αναβίωσε το τραγούδι.

Τα 10 κορυφαία μουσικά βίντεο στο YouTube για το 2018

10. «Vaina Loca» – Ozuna x Manuel Turizo

9. Reik – «Me Niego» ft. Ozuna, Wisin (Video Oficial)

8. Drake – «God’s Plan»

7. El Chombo – «Dame Tu Cosita» feat. Cutty Ranks

6. Becky G, Natti Natasha – «Sin Pijama»

5. Ozuna x Romeo Santos – «El Farsante» (Remix)

4. Daddy Yankee – «Dura»

3. Maroon 5 – «Girls Like You» ft. Cardi B

2. Nicky Jam x J. Balvin – «X (EQUIS)»

1. «Te Bote» (Remix) – Casper, Nio Garcia, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny, Ozuna

Πηγή : HIT CHANNEL