T.R.A.S.H – Απόδραση απο την Σκουπιδόπολη


Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που είχαν οι προγραμματισμένες παραστάσεις του νέου πρωτότυπου μιούζικαλ “T.R.A.S.H” – Απόδραση από τη Σκουπιδόπολη, η Silver Spotlight Productions ανακοινώνει 3 νέες ημερομηνίες παραστάσεων, για τις γιορτές, αυτή τη φορά στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 23, 29 και 30 Δεκεμβρίου.

Τι καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και να αποχαιρετήσουμε το 2018 από ένα μιούζικαλ για όλη την οικογένεια γεμάτο υπέροχα πρωτότυπα τραγούδια, ζωντανή μουσική, φώτα, χρώμα, δυνατά μηνύματα και άφθονο γέλιο;

“Το ράφι στην κουζίνα της μικρής Σίσσυς είναι ένα φυσιολογικό ράφι κουζίνας. Ή μήπως όχι; Επάνω του ζει εδώ και καιρό ο Κονσέρβιος, μία κονσέρβα σκυλοτροφής, που έχει όνειρο κάποια μέρα να ανακυκλωθεί και να γίνει ποδήλατο, για να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο. Πιστοί και καλοί του φίλοι ο Γιαουρτούλης, μια συσκευασία γιαουρτιού, και η Γκέισα, ένα υπέροχο κουτί με σοκολάτες. Όπως και ο Κονσέβριος έτσι και οι φίλοι του, ονειρεύονται ότι μια μέρα θα ανακυκλωθούν! Λογαριάζουν όμως… χωρίς το ξενοδόχο! Ή μάλλον χωρίς τους γονείς της Σίσσυς, που θεωρούν την ανακύκλωση αχρείαστη και περιττή! Παρά τα μεγάλα τους όνειρα, λοιπόν, οι τρεις φίλοι θα καταλήξουν στη Σκουπιδόπολη, ανάμεσα σε δισεκατομμύρια άλλα σκουπίδια! Εκεί θα κάνουν μια καινούρια φίλη, την Μπουκάλα, μια μπουκάλα σαμπάνιας με αριστοκρατική καταγωγή, που επίσης έπεσε θύμα μιας οικογένειας που δεν ανακυκλώνει. Στη Σκουπιδόπολη όμως θα συναντήσουν και δυσάρεστες εκπλήξεις. Βασιλιάς εκεί είναι ο αυταρχικός Σκυβαλέων και η ζωή για τα σκουπίδια είναι κάθε άλλο παρά εύκολη. Και το χειρότερο; Ποτέ κανένα σκουπίδι δεν κατάφερε να νικήσει τον Σκυβαλέοντα και να αποδράσει από τη Σκουπιδόπολη… Θα καταφέρει ο Κονσέβριος να πείσει τους φίλους του να τον βοηθήσουν και να διεκδικήσουν όλοι μαζί μια θέση στην Ανακυκλωσία; Θα μπορέσουν οι τέσσερις φίλοι να αποδράσουν και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα;”

Ο Αλεξ Παναγή, η Κατερίνα Χριστοφίδου και ο Σταύρος Σταύρου υπογράφουν για άλλη μια φορά τη νέα παραγωγή της Silver Spotlight Productions για νεαρούς θεατές. Η ζωντανή ορχήστρα, τα αυθεντικά τραγούδια, το άφθονο γέλιο και η συγκίνηση, τα σκηνικά και τα κουστούμια, οι εντυπωσιακοί φωτισμοί και τα εφφέ αλλά και το προσεγμένο κάστιγκ από ταλαντούχους ηθοποιούς-τραγουδιστές, που δίνουν τα πάντα για την ποιοτική ψυχαγωγία των νεαρών μας θεατών, έκαναν το “T.R.A.S.H” το πιο πολυσυζητημένο μουσικοθεατρικό event της χρονιάς.

Τη μουσική έχει γράψει ο Αλεξ Παναγή και τους στίχους ο Σταύρος Σταύρου, ενώ την παράσταση σκηνοθετεί ο βραβευμένος Κώστας Σιλβέστρος. Τα σκηνικά και κουστούμια επιμελείται η Σόσε Εσκετζιάν, τις ειδικές κατασκευές δημιουργεί η Ταμάρα Τανακίδου (Gatapou), τις χορογραφίες η Ναταλία Μιχαήλ, τον σχεδιασμό Φωτισμού η Καρολίνα Σπύρου και την μουσική επιμέλεια έχει ο Αλεξ Παναγή.

Η ομάδα των ηθοποιών/τραγουδιστών αποτελείται απο τους: Γιάννης Μίνως, Φίλιππος Κωνσταντίνος, Αντρέας Παπαμιχαλόπουλος, Χρυσή Ανδρέου, Αντρη Αγγελίδου, Μυρτώ Μελετίου, Αντρια Αγαπίου και τη μικρή Στέφανη Συμενωνίδου. Σε φιλική συμμετοχή οι Κατερίνα Χριστοφίδου & Αλεξ Παναγή. Τη ζωντανή ορχήστρα απαρτίζουν οι: Χρήστος Πεχλιβάνης, Ανδρέας Γιαβρούτας, Μαρίνος Κάσινος, Αγγελος Μιχαηλούδης και Γιώργος Ντίνεβ. Υπεύθυνη Παραγωγής: Κατερίνα Α. Χριστοφίδου.

Θυμίζουμε πως οι παραστάσεις στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη συνεχίζονται κανονικά μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου.

Εισιτήρια/Πληροφορίες:
www.tickethour.com.cy
ACS Couriers
77777040