Συνεργασία Foody και Cablenet με αποκλειστικά οφέλη για τους συνδρομητές Purple Max Mobile


Μια ενδιαφέρουσα συνεργασία ανακοινώνει το Foody, η #1 υπηρεσία delivery στην Κύπρο με την εταιρεία Cablenet, το ταχύτερο αναπτυσσόμενο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας του νησιού. Αυτή η συναρπαστική συνεργασία υπόσχεται να προσφέρει αποκλειστικά οφέλη στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας Purple Max, βελτιώνοντας τη συνολική τους εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια του Ιουνίου 2024, τα νέα και ανανεωμένα συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας Purple Max θα συνοδεύονται από απεριόριστες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας αλλά και δωρεάν συνδρομές Foody Pro. Συγκεκριμένα, με δύο προσφερόμενα πακέτα των μόλις €20/μήνα και €17/μήνα, οι συνδρομητές Purple Max Mobile μπορούν να απολαμβάνουν απεριόριστα λεπτά ομιλίας, SMS και δεδομένα, μαζί με πρόσβαση στην υπηρεσία Foody Pro για απεριόριστη δωρεάν παράδοση διάρκειας 12 μηνών και 6 μηνών, αντίστοιχα.

Η υπηρεσία Foody Pro παρέχει δωρεάν παράδοση από επιλεγμένα καταστήματα μέσα από τις χιλιάδες επιλογές της πλατφόρμας Foody, που βρίσκονται σε απόσταση ακτίνας 4 χιλιομέτρων με μόνο €5,99/μήνα – μια μηνιαία συνδρομή που επωφελούνται οι κάτοχοι συμβολαίων Purple Max της Cablenet.

Η Χριστιάνα Ποτσίδου, Head of Marketing του Foody, αναφερόμενη στη συνεργασία τόνισε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Cablenet. Η ένωση των δυνάμεών μας δημιουργεί μια τέλεια συνέργεια εμπλουτισμού της συνολικής εμπειρίας των πελατών, από τις απεριόριστες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας μέχρι τη χρήση της συνδρομής Foody Pro.

«Στην Cablenet, δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας», πρόσθεσε o Χαράλαμπος Μωυσέως – CCO της Cablenet. «Η συνεργασία μας με το Foody μάς επιτρέπει να προσφέρουμε έναν μοναδικό συνδυασμό υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και παράδοσης φαγητού, παρέχοντας πρόσθετη ευκολία και αξία στους συνδρομητές μας Purple Max Mobile».