ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Γνωρίστε τους Esteriore BrothersΑπο την Ειρήνη Αρτάκα
Email: ireneartaka@gmail.com

Γνωρίστε τους Esteriore Brothers

Οι Esteriore Brothers, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές μπάντες στην Ιταλία.

Μια καλλιτεχνική οικογένεια αφού, η μαμά ήταν τραγουδίστρια και ο πατέρας του ήταν τραγουδιστής και πιανίστας. Λίγα χρόνια μετά τα 4 αδέρφια αποφάσισαν να ενώσουν τις μουσικές δυνάμεις τους και να τους απολαμβάνουμε τόσο από τα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης όσο και από κοντά σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη.

Η μπάντα έγινε πιο γνωστή όταν το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να πάρει τις κιθάρες τους, να ανεβούν σε μια γόνδολα και να ξεκινήσουν να τραγουδούν αγαπημένα ιταλικά τραγούδια και όχι μόνο. Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό, αφού ο κόσμος ξετρελάθηκε και τους αγάπησε ακόμα περισσότερο. 

Πάμε να μάθουμε περισσότερα για τους Esteriore Brothers μέσα από τις πιο κάτω 10 ερωτήσεις:

  1. Esteriore Brothers! Ας γνωρίσουμε το συγκρότημα! Πείτε μας μερικά λόγια για εσάς, αγαπημένα πράγματα, μότο ζωής και κάτι άλλο που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας.Piero: “Η μουσική, η οικογένεια και η αυθεντικότητα αποτελούν τον πυρήνα αυτού που είμαι. Η φιλοσοφία της ζωής μου είναι ‘Ζήσε τη ζωή στο έπακρο και επικεντρώσου στα θετικά’. Το ωραίο με τη ζωή είναι ότι σου δίνει πάντα νέες εμπειρίες. Κάθε μέρα βιώνουμε κάτι καινούργιο και κάθε στιγμή φέρνει νέες ευκαιρίες”.

Mimmo:“Είμαι αυτός που φέρνει την θετική ενέργεια σε κάθε μέρος. Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα είναι να ερμηνεύω την μουσική και να βλέπω τις αντιδράσεις του κοινού μας. Η φιλοσοφία της ζωής μου είναι ‘Μείνε πιστός στον εαυτό σου και μην τα παρατάς ποτέ’. Βρισκόμαστε σε ένα ταξίδι, και παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές, είναι πάντα ικανοποιητικό”.

Gabriele: “Ενώ συμβάλλω σημαντικά στη δημιουργική διαδικασία, είναι ζωτικής σημασίας να αναγνωρίσουμε ότι η μουσική μας γεννιέται από μια συλλογική προσπάθεια. Όπως λέει και η παροιμία “Η μουσική είναι η ισχυρότερη μορφή μαγείας”, βρίσκω χαρά στο να συνθέτω και να ενώνω την ιταλική μας κληρονομιά στον ήχο μας. Κάθε τραγούδι είναι ένα κοινό ταξίδι, διαμορφωμένο από τον καθένα μας, και ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτά τα ταξίδια μαζί σας. Η δημιουργικότητά μας δεν περιορίζεται σε ένα άτομο, αλλά αποτελεί  την αντανάκλαση του μοναδικού μείγματος που μας κάνει τους αδελφούς Esteriore”Amedeo: “Είμαι η ηλιαχτίδα της ομάδας και μου αρέσει να αλληλεπιδρώ με το κοινό μας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το μότο της ζωής μου είναι “Ονειρεύσου μεγάλα πράγματα, δούλεψε σκληρά, μείνε συγκεντρωμένος και να περιβάλλεσαι από καλούς ανθρώπους”. Πιστεύω ακράδαντα ότι μέσα από την ενότητα και την επιμονή, μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα”.

 Ο Piero Esteriore είχε ξεκινήσει μια σόλο καριέρα, αλλά τώρα  αποφασίσετε να είστε και τα 4  αδέρφια μαζί. Ποιος είναι ο στόχος σας; Τι θα θέλατε να αφήσετε στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας;

 Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να μοιραστούμε το κοινό μας πάθος για την μουσική και τον μοναδικό ιταλικό τρόπο ζωής με τον κόσμο. Μαζί ως αδελφοί Esteriore, έχουμε ανακαλύψει μια ξεχωριστή αρμονία και ισορροπία που ενώνει τα μουσικά  μας ταλέντα.

Όσο για το τι θα θέλαμε να αφήσουμε στη μουσική βιομηχανία, στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε και άλλα άτομα, να αφήσουμε μια αυθεντικότητα και ενότητα μέσα από τη δουλειά μας. Πιστεύουμε ότι η μουσική πρέπει να μιλάει από την καρδιά και να συντονίζεται με τον ακροατή και ελπίζουμε να αφήσουμε μια κληρονομιά γνήσια και αληθινής μουσικής που γεφυρώνει πολιτισμούς και φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά.

Προς το παρόν, κανένας από εμάς δεν σκέφτεται να κάνει σόλο καριέρα, καθώς καταλαβαίνουμε ότι η δύναμή μας είναι μοναδική. Είμαστε ολόψυχα αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Θα θέλαμε να περπατήσουμε αυτό το μουσικό ταξίδι μαζί, εμπλουτίζοντας τη μουσική βιομηχανία με τον μοναδικό τρόπο που εμείς ξέρουμε.

  1. Ποια ήταν η ιδέα ή η ιστορία πίσω από το συγκρότημα Esterio Brothers?

Το μουσικό μας ταξίδι ξεκίνησε με τους Ιταλούς γονείς μας οι οποίοι δημιούργησαν ένα συγκρότημα στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Η μουσική είναι κάτι περισσότερο από ένα επάγγελμα για εμάς, είναι η ζωή μας , το μεγαλύτερο πάθος μας. Η οικογένειά μας και οι φίλοι μας έχουν υπάρξει απίστευτα υποστηρικτικοί και γιορτάζουν μαζί μας κάθε επιτυχία μας. Μας παρακινούσαν πάντα να κυνηγάμε τα όνειρά μας και να μην τα παρατάμε ποτέ.

 

  1. Είναι καταπληκτικό το πως ο κόσμος περιμένει να σας δει τυχαία σε γνωστά μέρη της Ιταλίας, μόνο και μόνο και για να τους τραγουδήσετε! Περιμένατε όλη αυτή την δημοσιότητα; 

Ελπίζουμε να συνδεθούμε και να έρθουμε πιο κοντά με ακόμα πιο πολύ κόσμο μέσω της μουσικής μας. Η έκταση προβολής μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Instagram ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να βλέπεις πώς η μουσική, μπορεί να φέρει χαρά στις ζωές των ανθρώπων. Κάθε χειροκρότημα, κάθε χαμόγελο, μας δίνει την επιβεβαίωση ότι είμαστε στον σωστό δρόμο.

  1. Ο κόσμος σας έχει αγαπήσει και αυτό φαίνεται! Ποια είναι τα επόμενα βήματά σας; Σκοπεύετε να οργανώσετε συναυλίες σε όλο τον κόσμο;  

Τα επόμενα βήματα μας είναι να προγραμματίσουμε περιοδείες για το καλοκαίρι, να κυκλοφορήσουμε περισσότερα τραγούδια και φυσικά θα θέλαμε πολύ να δώσουμε συναυλίες σε όλο τον κόσμο! Ονειρευόμαστε να μοιραστούμε τη μουσική και το πάθος μας με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

 

  1. Η οικογενειακή επιχείρηση μερικές φορές είναι ευλογία, αλλά άλλες φορές μπορεί να είναι και η καταστροφή. Που πιστεύετε ότι οφείλεται η δική σας επιτυχία;

Το μυστικό της επιτυχίας  της οικογενειακής μας επιχείρησης βρίσκεται στον ισχυρό και στενό μας δεσμό. Καταρχάς σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και έχουμε κοινούς στόχους που μας ενώνουν και μας ωθούν στο να προσπαθούμε μαζί. Ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, μένουμε ενωμένοι και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον!

  1. Το τραγούδι “Stand Together Now”  μιλούσε για τον Corona Virus 2020.Οι στίχοι και η μουσική είναι πραγματικά συγκινητικοί και πολλοί άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν. Ποια είναι η έμπνευση πίσω από τη μουσική σας;

Η έμπνευσή μας προέρχεται από τις εμπειρίες της ζωής μας, τις ιταλικές μας ρίζες και την αγάπη μας για τη μουσική. Το τραγούδι “Stand Together Now” ήταν μια απάντηση στην παγκόσμια κατάσταση του 2020 και εξέφραζε την ενότητα και την ανθεκτικότητα. Κάθε τραγούδι που γράφουμε περιέχει μέσα του ένα κομμάτι και της καρδίας μας. 

 

  1. Τι άλλο να περιμένουμε από εσάς; Περισσότερα singles ή το δεύτερο άλμπουμ σας;

Μπορείτε σίγουρα να περιμένετε πολλά περισσότερα από εμάς! Θα κυκλοφορήσουμε περισσότερα singles και δουλεύουμε συνεχώς πάνω σε νέα σχέδια. Μείνετε συντονισμένοι γιατί η νέα μας μουσική θα είναι γεμάτη πάθος, συναισθήματα και φυσικά μουσική που θα σας αγαπήσετε!

  1. Έχετε σκεφτεί να εκπροσωπήσετε την Ιταλία στη Eurovision 2024 ή στο μέλλον;

 Θα ήταν πραγματικά τιμή μας να εκπροσωπήσουμε την Ιταλία στην Eurovision το 2024. Αυτή τη στιγμή, επικεντρωνόμαστε στη μουσική μας και στο κοινό μας, αλλά ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον; Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις πιθανότητες και ανυπομονούμε για κάθε νέα πρόκληση.

 

 

  1. Δυστυχώς η πρώτη σας συναυλία ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας COVID-19. Πότε σκοπεύετε να διοργανώσετε ξανά την επόμενη σας συναυλία;

Είναι αλήθεια, δυστυχώς, η πρώτη μας συναυλία ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας, αλλά σχεδιάζουμε την επόμενη περιοδεία μας και ανυπομονούμε να εμφανιστούμε ξανά ζωντανά στην σκήνη. Το να νιώθουμε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό από το κοινό μας στις συναυλίες μας είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης  για να μάθετε τα επόμενα μας βήματα. 

Πολλοί άνθρωποι περιμένουν να σας δουν στους δρόμους της Ιταλίας μόνο και μόνο για να τραγουδήσουν μαζί σας τα γνωστά τραγούδια όπως το Sara Perche τi amo, Bella Ciaο, Ti Amo…..Ποίος είναι ο καλύτερος τρόπος που μπορεί ο κόσμος να μάθει περισσότερα νέα για εσάς; 

 Μας αρέσει να τραγουδάμε στους δρόμους της Ιταλίας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε!  Αυτή ή αυθόρμητη χαρά που δίνουμε στους συνανθρώπους μας είναι ανεκτίμητη.  Μπορείτε να μας ακολουθήστε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από την ιστοσελίδα μας για να μάθετε πού θα εμφανιστούμε στη συνέχεια!  Οι θαυμαστές μας μπορούν να μας βρουν σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπου μοιραζόμαστε σημαντικές πληροφορίες για την ζωή των Εsterio Brothers, τη μουσική μας και τις περιοδείες μας.  Η αγάπη του κόσμου είναι μοναδική και απολαμβάνουμε πολύ  που μοιραζόμαστε το ταξίδι μας μαζί τους. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για όλη αυτή την υποστήριξη και την αγάπη που λαμβάνουμε από όλο τον κόσμο.

 Η Συνέντευξη και η συγγραφή πραγματοποιήθηκε από την Ειρήνη Αρτάκα 2023