Συνέλαβαν τη Heather Locklear – Έδειρε τον σύντροφό της και χτύπησε 3 αστυνομικούς

Για ενδοοικογενειακή βία και επίθεση σε 3 αστυνομικούς συνελήφθη η διάσημη πρωταγωνίστρια του Melrose Place Heather Locklear.
Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι της Heather Locklear στην Καλιφόρνια το βράδυ της Κυριακής. Ήταν ο αδερφός της που κάλεσε τις αρχές όταν βρήκε τη διάσημη ηθοποιό να τσακώνεται άγρια με τον σύντροφό της Chris Heisser.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί παρατήρησαν ένα ορατό σημάδι στο σώμα του φίλου της από το σχολείο. Αποφάσισαν έτσι να συλλάβουν την 56χρονη ηθοποιό για ενδοοικογενειακή βία.

Η Heather Locklear άρχισε να κλωτσά και να χτυπά τους 3 αστυνομικούς. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, κρατήθηκε στη φυλακή και αφέθηκε ελεύθερη μετά την καταβολή εγγύησης 20.000 δολαρίων το πρωί της Δευτέρας.

Η διάσημη ηθοποιός θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 13 Μαρτίου.

Τους τελευταίους μήνες η Heather Locklear είχε αναρτήσει πολλές φωτογραφίες με τον σύντροφό της στο Instagram.

Thankful for you

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

My favorite person on earth. 40 years later

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Heather Locklear: Κατάχρηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων
Ήταν παντρεμένη με τον ντράμερ Tommy Lee από το 1986 μέχρι το 1993 και με τον Richie Sambora από το 1994 μέχρι το 2007. Με τον δεύτερο σύζυγό της απέκτησαν την 20χρονη κόρη τους Ava.

Είχε επίσης μακροχρόνια σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο Melrose Place Jack Wagner. Αρραβωνιάστηκαν το 2011 και χώρισαν μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Η 56χρονη ηθοποιός έχει ιστορικό κλήσεων ενδοοικογενειακής βίας και κατάχρησης συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Πηγή: Dailymail