Συνεχίζονται οι εορτασμοί για τα 30χρονα του Τρίτου με τη μουσική εκδήλωση «Για σένα Κύπρος!»

30χρονα Τρίτου Προγράμματος ΡΙΚ  και  Ραδιομαραθωνίου!

Mε την ευκαιρία των 30 χρόνων του Τρίτου Προγράμματος Ραδιοφώνου αλλά και των 30χρονων του Ραδιομαραθωνίου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020, στο Πολιτιστικό Κινηματοθέατρο Παλλάς  στη Λευκωσία, στις οκτώ το βράδυ, μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση, με τίτλο «Για σένα Κύπρος!».

Μέσα από την παράσταση «Για σένα Κύπρος!» θα αναδειχθεί το «άλλο πρόσωπο» του Τρίτου Προγράμματος. Το μουσικό του  πρόσωπο, με ορχηστρικά του Μάνου Χατζιδάκι από το κλιμάκιο Χάλκινων Πνευστών της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου, ορχηστρικά Σαββόπουλου και  Τσιτσάνη από τους Quintus Ensemble και μελωδίες από   χαρισματικά παιδιά  με ειδικές ικανότητες από την  ορχήστρα “Χάρισμα” καθώς και από Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής. Τραγούδια θα ερμηνεύσουν επίσης οι Θεανώ, Δώρα Λοίζου και Γιώργος Ελευθερίου.

Λόγω των αυστηρών περιορισμών που επιβάλλονται λόγω Κορωνοιού στη βάση του  Πρωτοκόλλου του Υπουργείου Υγείας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία  κοινού. H εκπομπή θα μεταδοθεί απευθείας από το Τρίτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου του ΡΙΚ.

Παρουσίαση:  Παμπίνα Θεμιστοκλέους

Ανάγνωση κειμένων: Ιωάννα Σαλαφώρη