Συνεχίζει να καταρρίπτει νέα ρεκόρ το «Despacito»


Ειλικρινά θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι είχα προβλέψει την τόσο μεγάλη επιτυχία…

Αν και κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2017, η υστερία γύρω από την επιτυχία του Πορτορικανού τραγουδιστή Λούις Φόνσι, δεν λέει να καταλαγιάσει. Το σινγκλ, κατάφερε να γίνει το πρώτο ισπανόφωνο τραγούδι που έφτασε μέχρι την κορυφή του Billboard Hot 100 μετά το «Macarena» του 1996 και συνεχίζει ακόμα να σαρώνει στο πέρασμα, ή καλύτερα στο «άκουσμά» του.

Το νέο ρεκόρ που κατέρριψε το «Despacito» των Luis Fonsi και Daddy Yankee, αφορά στο Hot Latin Songs Chart, στο οποίο το τραγούδι κατάφερε να σπάσει το φράγμα παραμονής για 100 συνεχόμενες εβδομάδες, 56 εκ των οποίων στην πρώτη θέση.

«Όταν έγραφα το Despacito, δεν μπορούσα με τίποτα να φανταστώ ότι δυο χρόνια αργότερα θα ήταν ακόμα στην κορυφή των chart», δηλώνει σχετικά ο Luis Fonsi στο περιοδικό Billboard.

«Είναι κάτι που με κάνει να νιώθω υπερήφανος αλλά περισσότερο νιώθω ευγνωμοσύνη για την αγάπη και την υποστήριξη που έχω λάβει από όλο τον κόσμο».

Το «Despacito» έγινε επίσης το πρώτο Latin τραγούδι που χαρακτηρίστηκε διαμαντένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες βάσει των πωλήσεών του, ενώ και το επίσημο βίντεο κλιπ του έχει ξεπεράσει το ρεκόρ των πέντε δισεκατομμυρίων views και είναι πια το πιο δημοφιλές βίντεο όλων των εποχών στην πλατφόρμα του YouTube.

«Ειλικρινά θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι είχα προβλέψει την τόσο μεγάλη επιτυχία», συμπληρώνει ο Luis Fonsi στη σύντομη αναφορά του.