Συναυλία Andre Rieu στο Μάαστριχτ – Θέατρο Ριάλτο – 7 & 8 Σεπτεμβρίου


Shall we Dance?

Η θρυλική  συναυλία του AndreRieu στο Μάαστριχτ

Προβάλλεται για 4η συνεχή χρονιά στο Θέατρο Ριάλτο!

Μετά την μεγάλη επιτυχία των  προηγούμενων προβολών της συναυλίας του André Rieu που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη μεσαιωνική πλατεία του Μάαστριχτ, γενέτειρα πόλη του καλλιτέχνη, το Θέατρο Ριάλτο συνεχίζει με την προβολή της συναυλίας του 2019, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

Ο André Rieu θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους μουσικούς διεθνώς.Μαζί με την ορχήστρα του, τη Johann Strauss Orchestra, παρουσιάζει έναν μοναδικό συνδυασμό κλασικής και βαλς μουσικής σε μια παγκόσμια συναυλία-υπερθέαμα που συναγωνίζεται τις μεγαλύτερες περιοδείες αστέρων της ροκ και ποπ μουσικής.

Η φετινή του συναυλία με τίτλο Shall we Dance? συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την μουσική με τον χορό. Στη συναυλία αυτή ο Andreπροσκάλεσε περισσότερους από 300 επαγγελματίες χορευτές να χορέψουν την μεγαλύτερη του επιτυχία, το τραγούδιΤο δεύτερο βαλς. Τοαποτέλεσμαείναι άκρως εντυπωσιακό, αναδεικνύοντας την ομορφιά των κομψών χορευτικών κινήσεων των 300 χορευτών, σε τέλειο συγχρονισμό!

Εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε μαγνητοσκοπημένη προβολήτην συναρπαστική αυτή υπαίθρια συναυλία του André Rieu στη γενέτειρά του, το Μάαστριχτ.

Διάρκεια: 114’

Θέατρο Ριάλτο,  Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 Ώρα 20:30

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77 77 77 45

Εισιτήρια: € 15 / 10

E-ticket: www.rialto.com.cy