Συγκλονίζει η Μάρα Κωνσταντίνου: «Χθές σε είδα στο όνειρο μου»

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Μάρας Κωνσταντίνου για τον θάνατο της Άλκηστις Παυλίδου. Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης κύπριας ηθοποιού σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

H νεαρή ηθοποιός, η οποία υπήρξε η τηλεοπτική κόρη της «Πέπας» έστειλε το δικό της μήνυμα από τα social media ενώ ανέβασε και διάφορες φωτογραφίες με την δεύτερη της μανούλα, όπως έγραψε.

Δείτε τα συγκινητικά λόγια της Μάρας Κωνσταντίνου: 

«Δυσκολεύομαι να το πιστέψω…χθές σε είδα στο όνειρο μου, λες να ήταν για αυτό 😔Όμορφη Άλκηστι μου, δεύτερη μου μανούλα…. Όμορφη μου ψυχή… Καλοσυνάτο μου πλάσμα τι να πρώτο πει κάνεις για σενα, για το πόσο αληθηνός ΆΝΘΡΩΠΟΣ ήσουν; Για την τόση αγάπη που σκορπούσες αβίαστα και τρυφερά; Για το καθαρό σου βλέμμα που αγκάλιαζε όλους εμάς με τόση αγάπη; τί να πω; Ότι και να πω θα είναι είναι λίγο μπροστά σε αυτό το μεγαλείο που ακούς το όνομα ΆΛΚΗΣΤΙΣ Παυλίδου. Καλό παράδεισο μωρό μας καλό… Όλα αυτά που μου έδωσες απλόχερα με τόση αλήθεια και αγάπη θα τα έχω πάντα βαθιά στην καρδιά μου και στην σκέψη μου. Σήμερα ήταν τα γενέθλια σου….😔 Σ ‘ Α Γ Α Π Ω…» έγραψε η γνωστή ηθοποιός.

 

Πηγή : philenews.com