Συγκινημένος ο Κώστας Βουτσάς στις πρώτες δηλώσεις για το γιο του [βίντεο]

Από εχθές το απόγευμα ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού ζουν την απόλυτη ευτυχία, αφού κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους Φοίβο.

Η 37χρονη ηθοποιός πήγε κανονικά στο προγραμματισμένο ραντεβού της εχθές το πρωί μαζί με τον 85χρονο ηθοποιό και με καισαρική έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι που ζυγίζει  3.330 κιλά.

Σήμερα, το πρωί οι τρισευτυχισμένοι Αλίκη Κατσαβού και Κώστας Βουτσάς μίλησαν τηλεφωνικώς στα Καλά Καθούμενα και περιέγραψαν τα συναισθήματα που τους κατέκλυσαν μετά τον ερχομό του νεογέννητου Φοίβου.

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για την συγκλονιστική εμπειρία του να γίνεσαι μητέρα για πρώτη φορά:

«Είμαι δυνατή, γερή. Είμαι τρισευτυχισμένη γιατί τον έχω στο δωμάτιο μαζί μου τον Φοίβο. Τώρα τον έχω δώσει στην αγκαλιά του Κώστα για να μιλήσω εγώ μαζί σας. Την ώρα που τον σήκωσαν ψηλά και τον είδα και άλλαζε χέρια μέχρι να έρθει στην αγκαλιά μου, αυτά τα δευτερόλεπτα είναι συγκλονιστικά», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Είναι πολύ ήρεμος, γλυκός και ήσυχος και έχει ένα μικρό παραπονάκι όταν πεινάσει. Ο Κώστας έβαλε τα κλάματα. Όλοι λένε ότι μοιάζει στον Κώστα, εγώ νομίζω ότι μου μοιάζει και μένα λίγο. Γεννήθηκε 3.330 γραμμάρια και 52 εκατοστά ύψος».

Τα λόγια της Αλίκης Κατσαβού άγγιξαν την Κατερίνα Καραβάτου που στο άκουσμα τους έβαλε τα κλάματα.

Ο Κώστας Βουτσάς άκρως συγκινημένος κι εκεινος, είπε για το γιο του και την ευτυχία που του έχει προσφέρει:

«Δεν περίμενα να κλάψω τόσο πολύ. Η ευτυχία μου ήταν που είδα την Αλίκη και βαστούσε το παιδί στην αγκαλιά της. Αυτή η εικόνα με συγκλόνισε. Με τη γέννα του παιδιού θα ζήσω 20 χρόνια. Της είπα: “Αλίκη μου, δωμάτια έχει εδώ στο Ιασώ, να ξανακάνουμε κι άλλο”».

Δείτε το βίντεο:

[ot-video][/ot-video]

koolnews.gr