Συγκινεί ο Γιάννης Βαρδής με το μήνυμα για την ημέρα γενεθλίων του πατέρα του

Ζήτησε ο ίδιος ένα «δώρο» από εκείνον που είναι πια μακριά του.

Πριν λίγες μόλις ημέρες ο Γιάννης Βαρδής ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Νατάσα Σκαφιδά στη Λήμνο, ενώ μετά το γάμο ακολούθησε και η βάφτιση της μικρής τους Κατερίνας. Λίγο πριν το γάμο τους, φεύγοντας για το νησί στο οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του τον πολυαγαπημένο του πατέρα Αντώνη Βαρδή:

«Οι σκέψεις είναι πάντα στον πατέρα μου, δεν το έχω ξαναζήσει, αλλά κι μόνο που ήρθε η μικρή, μου λείπει πιο πολύ! Εύχομαι και πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο, θα είναι στο γάμο!» έλεγε ο τραγουδιστής.

Τα γενέθλια του πατέρα του…

Ο πατέρας του παραμένει για πάντα ζωντανός στη μνήμη του και συχνά ο Γιάννης Βαρδής μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματά του για εκείνον, μέσα από τα social media. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η ημέρα γενεθλίων του πατέρα του…

«Χρόνια πολλά στον φύλακα-δάσκαλο άγγελο μου, στον καλύτερο φίλο μου. Στον πατερούλη μου τον γλυκό που τον σκέφτομαι κάθε στιγμή. Έχεις γενέθλια σήμερα. Σ’ αγαπάω μέχρι τον ουρανό που είσαι. Σ’ αγαπάω μπαμπά μου. Να έρχεσαι πιο συχνά στα όνειρα μου» έγραψε ο Γιάννης Βαρδής συγκινώντας με τα λόγια του.

[ot-video][/ot-video]