Συγκινεί η ανάρτηση του Πορτοκάλογλου για τον Μαχαιρίτσα


Ένας χρόνος έχει περάσει από τη μέρα που ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τους πάντες και ο συνεργάτης και καλός φίλος του Νίκος Ποροκάλογλου έκανε χθες μια συγκινητική ανάρτηση, με αφορμή την τραγική επέτειο της συμπλήρωσης 1 έτους χωρίς τον Λαυρέντη.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του με τον Λαυρέντη όπου και οι δυο χαμογελούν αγκαλιασμένοι και έγραψε στη λεζάντα: «Μα η φιλία ειναι φιλία, θέλει παιχνίδι και ταξίδι κι αλητεία. Ναι η φιλία ειναι φιλία, θέλει ξενύχτι κι αμπελοφιλοσοφία, θέλει τέχνη και θυσία, καυγάδες, μπελάδες και παιδικά αστεία… Πάει κιόλας ένας χρόνος χωρίς τον Λαυρέντη μας. Ένα σπουδαίο τραγουδοποιό, έναν απλό, ντόμπρο και παθιασμένο άνθρωπο. Είμαστε τυχεροί που έζησε ανάμεσα μας και για την τεράστια κληρονομιά που μας άφησε.
Ευχαριστούμε φίλε… @lavrentis_machairitsas»

 

View this post on Instagram

 

Μα η φιλία ειναι φιλία θέλει παιχνίδι και ταξίδι κι αλητεία Ναι η φιλία ειναι φιλία θέλει ξενύχτι κι αμπελοφιλοσοφία θέλει τέχνη και θυσία καυγάδες, μπελάδες και παιδικά αστεία… Πάει κιόλας ένας χρόνος χωρίς τον Λαυρέντη μας. Ένα σπουδαίο τραγουδοποιό, έναν απλό, ντόμπρο και παθιασμένο άνθρωπο. Είμαστε τυχεροί που έζησε ανάμεσα μας και για την τεράστια κληρονομιά που μας άφησε. Ευχαριστούμε φίλε… @lavrentis_machairitsas

A post shared by Nikos Portokaloglou (@nikosportokaloglou) on

Πηγή : mag.sigmalive.com