Survivor: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πότε θα γίνει η ένωση των δυο ομάδων

Αν και στο ψεσινό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες των δυο ομάδων έφτασαν στο συμβούλιο με αρκετή ένταση, με τους μπλέ μετά τη δεύτερη ήττα τους να πρέπει να υποδείξουν άλλους δυο παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση, τους περίμενε μια έκπληξη. Ο Γιώργος Λιανός αφού ρώτησε τους δυο παίκτες για το πως είδαν το σημερινό αγώνισμα αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται έκανε μια σημαντική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα δούμε το πάρτι της ένωσης. Σε αυτό όπως και στους προηγούμενους κύκλους, οι παίκτες των δυο ομάδων αφού πρώτα κάνουν μπάνιο, φορέσουν τα καλά τους, και καλλοπιστούν, θα απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά με χορό, μουσική αλλά και φαγητό θα βρεθούν σε μια κοινή παραλία. Σε αυτή την παραλία θα κληθούν να συνυπάρξουν για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Η ανακοίνωση αυτή έκανε όλους τους παίκτες να πανηγυρίσουν αφού είναι κάτι που όλοι περίμεναν με αγωνία.

Πηγή : tlife.gr