Στρώνουμε μαζί το σαρακοστιανό τραπέζι!


Βρείτε νόστιμες ιδέες για το σαρακοστιανό τραπέζι στη Lidl Κύπρου 

Άρωμα και γεύση παράδοσης είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της Σαρακοστής στα καταστήματά της Lidl Κύπρου. Το νέο booklet της Lidl Κύπρου, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα Lidl, περιλαμβάνει αγαπημένες συνταγές του τόπου μας και όπως κάθε χρόνο , έτσι και φέτος, η Lidl σας καλεί να δημιουργήσετε με εκλεκτά προϊόντα τις αγαπημένες σας σαρακοστιανές συνταγές και μεζεδάκια.  

Ξεφυλλίζοντάς το, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε διαχρονικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές όπως τις εναλλακτικές φακές με crispy τηγανιτά καλαμαράκια κ.α, έχοντας πάντα στη διάθεσή σας μία μεγάλη ποικιλία από εκλεκτές, νόστιμες και νηστίσιμες πρώτες ύλες στην πιο προσιτή τιμή.

Ανάμεσα στις σελίδες τους, θα ξεχωρίσετε αγαπημένες συνταγές με άρωμα και γεύση θάλασσας, φέρνοντας κύματα απόλαυσης στο τραπέζι μας. Εκτός, όμως, από τα θαλασσινά, θα βρείτε συνταγές παραδοσιακές συνταγές από κάθε γωνιά του τόπου μας.

Από το menu της Σαρακοστής δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα μας γλυκά, όπως ο χαλβάς και το παστέλι, τα οποία μας επανασυστήνονται σε νέους απροσδόκητους συνδυασμούς, που θα εκπλήξουν ευχάριστα τους αγαπημένους σας, συνδυάζοντας την ποιότητα με τη γεύση. 

Ακόμη, σνακ χαρουπιού, κουλουράκια μπουκίτσες και αποξηραμένα φοινίκια έρχονται να συμπληρώσουν τον δίσκο των λαχταριστών εδεσμάτων σας. Στο booklet της Σαρακοστής θα ανακαλύψετε νηστίσιμα προϊόντα με τη σήμανση «Ν», τα οποία θα βρείτε σε όλα τα καταστήματά της Lidl Κύπρου.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα: 

corporate.lidl.com.cy/el/

team.lidl.com.cy
www.lidl.com.cy 
www.facebook.com/lidlcy                    
www.instagram.com/lidl_cyprus 
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
www.linkedin.com/company/lidl-cyprus