Στρατηγική συνεργασία ομίλου Πηλακούτα με την εταιρεία ROLORGIS LTD


Σιγουριά σε κάθε κίνηση

Σε μια σημαντική συνεργασία, στρατηγικού χαρακτήρα, προχώρησε ο  Όμιλος Πηλακούτα με την καταξιωμένη κυπριακή εταιρεία Rologis Ltd. 

Για την ενίσχυση του στόλου των εμπορικών  της αυτοκινήτων, η Rologis Ltd αναζήτησε τον ιδανικό, αξιόπιστο συνεργάτη, ώστε να αποκτηθούν τα κατάλληλα οχήματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εταιρείας. Σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής ο συνεργάτης έπρεπε να διαθέτει πολύχρονη εμπειρία, τεχνογνωσία, επαγγελματισμό και υψηλό επίπεδο ανταπόκρισης, προκειμένου να αναπτυχθεί μια ισχυρή σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.  Στην κατεύθυνση αυτή  έγινε η επιλογή του Ομίλου Πηλακούτα και συγκεκριμένα του brand Dacia. Τα αυτοκίνητα Dacia και ειδικότερα το μοντέλο Sandero που επέλεξε η Rologis Ltd, συνδυάζουν τη χαμηλή κατανάλωση με την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής. 

Την παράδοση των οκτώ οχημάτων Dacia Sandero πραγματοποίησε, εκ μέρους του Ομίλου Πηλακούτα,  ο Γενικός Διευθυντής κ. Λουκάς Χατζηβασιλείου στον κ. Ευαγόρα Ραφτόπουλο, Διευθυντή της Rologis Ltd. 

Η Rologis Ltd δραστηριοποιείται, για περισσότερα από 60 χρόνια, στον τομέα του εμπορίου καταναλωτικών αγαθών που διαθέτει σε καταστήματα λιανικής πώλησης, καθώς και σε επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες catering. Η εταιρεία καλύπτει ένα ευρύ δίκτυο διανομής, εξυπηρετώντας περισσότερα από 600 σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Κύπρο. 

Ο Όμιλος Πηλακούτα,  μέσα από συστηματικές επενδύσεις στο χώρο του επαγγελματικού αυτοκινήτου, στέκεται με αξιοπιστία στο πλευρό των σύγχρονων κυπριακών επιχειρήσεων. Οι δυνατότητες επιλογών μοντέλων,  η άμεση εξυπηρέτηση και η ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, έχουν ιδιαίτερη σημασία. Γι’ αυτό τα πλήρως εξοπλισμένα και εξουσιοδοτημένα συνεργεία του Ομίλου Πηλακούτα, σε όλες της πόλεις, διαθέτουν τεχνολογία αιχμής, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και επάρκεια γνήσιων ανταλλακτικών.  Με υπηρεσία 24ωρης εξυπηρέτησης, 7 μέρες την εβδομάδα, οι  κάτοχοι εμπορικών αυτοκινήτων έχουν αυτό που χρειάζονται, πάνω απ’ όλα. Σιγουριά σε κάθε τους κίνηση.