Στρατηγική συνεργασία Green Panda και iStorm Cyprus – Άμεση ανταμοιβή για την επιστροφή iPhone


Οι καταναλωτές μπορούν να επιστρέψουν το παλιό τους iPhone σε οποιοδήποτε κατάστημα iStorm και να λάβουν απευθείας εκπτωτικό voucher για τις αγορές τους.

Η Green Panda, η πρώτη ελληνική recommerce startup που εξειδικεύεται στη σχεδίαση καινοτόμων προγραμμάτων trade-in για την επιστροφή smartphones με άμεση ανταμοιβή του καταναλωτή, και η iStorm, η μοναδική αλυσίδα καταστημάτων Apple Premium Reseller στην Κύπρο, μέλος του Ομίλου Quest, ενώνουν τις δυνάμεις τους. Μαζί προσφέρουν στους χρήστες iPhone τη δυνατότητα επιστροφής και άμεσης ανταμοιβής για την συσκευή τους, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας.

Μέσω αυτής της συνεργασίας που έχει ήδη ξεκινήσει από τα μέσα Οκτωβρίου, προσφέρεται η δυνατότητα στους χρήστες iPhone να επιστρέψουν τη συσκευή τους σε ένα κατάστημα iStorm σε Λευκωσία, Λεμεσό ή Λάρνακα και να κερδίσουν στη στιγμή εκπτωτικό voucher για μελλοντικές αγορές προϊόντων Apple. 

Η εκάστοτε προσφορά προκύπτει από το μοντέλο και τη φυσική κατάσταση της συσκευής και μπορεί να φτάσει ακόμη και τα €905 για τα πιο πρόσφατα μοντέλα.

Η συνεργασία αυτή αφορά στο πρόγραμμα «Trade & Upgrade» της iStorm το οποίο έχει σχεδιαστεί και υποστηρίζεται πλήρως από την Green Panda σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μέσω του προγράμματος αυτού, η Green Panda και η iStorm προσφέρουν στους σύγχρονους καταναλωτές ακόμη περισσότερες καινοτόμες, εύκολες και ασφαλείς λύσεις επιστροφής ενός iPhone, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας. Παράλληλα, οι χρήστες κερδίζουν άμεσο όφελος από το παλιό τους iPhone και μπορούν να αποκτήσουν εύκολα και σε προνομιακή τιμή τη νέα τους συσκευή, ενώ με αυτόν τον τρόπο βοηθούν στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων (e-waste). Επιπλέον, η iStorm μέσα από αυτήν την στρατηγική συνεργασία με την Green Panda, δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίσουν άμεσο όφελος από το παλιό τους iPhone και να αποκτήσουν εύκολα και σε προνομιακή τιμή νέο iPhone, προσφέροντας ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την αξία του δικού σας iPhone στο istorm.com.cy/trade-upgrade και το greenpanda.io.