στΟργή | ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ | ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:40 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ


Σάββατο 11 Μαρτίου στις 00:40 στο ΣΙΓΜΑ 

«Πρέπει να σπάσουμε τη σιωπή μας»

Η Αγνή, ο Σάκης και η Καίτη συνεχίζουν τις επώδυνες εξομολογήσεις τους στη Γιατρό (Μαρία Ναυπλιώτου) στο νέο επεισόδιο της «στΟργής» το Σάββατο 11/3 στις 00:40 στο ΣΙΓΜΑ. Και οι τρεις έχουν βιώσει τρομερές απώλειες αγαπημένων προσώπων αλλά κυρίως έχουν χάσει την παιδική τους ηλικία. Την ηλικία που τα σημάδια της μένουν ανεξίτηλα. «Γιατί, μπορούμε να ξεχάσουμε οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτά»

Η Αγνή (Σοφία Πριόβολου) εξομολογείται ότι μια ζωή προσπαθούσε να είναι αρεστή στους άλλους, με αποτέλεσμα να χάσει τον εαυτό της. Πάντα χρειαζόταν κάποιον δίπλα της – τους γονείς της, τους συντρόφους της, τον σύζυγό της. Πλέον ήρθε η ώρα που «δεν θα χρειάζεται κανέναν για να δίνει νόημα στη ζωή της»

Ο Σάκης (Αλέκος Συσσοβίτης) βρήκε στους δρόμους τον πατέρα που στερήθηκε και ο φόβος ότι μπορεί να τον χάσει κυριαρχούσε στη ζωή του. Γιατί «όταν βρίσκεις κάτι που σου λείπει πολύ καιρό, ο φόβος να το χάσεις σου δίνει μεγαλύτερο πόνο ακόμα και από την απουσία του».

Η Καίτη (Νεφέλη Κουρή), φτάνει στο σημείο της διήγησής της, όπου σε τρυφερή ηλικία την κακοποιούσε ο πατριός της. Από τότε, ζει έναν εφιάλτη και τιμωρεί τον εαυτό της ακόμη και σήμερα. Όμως πλέον, ήρθε η ώρα να μιλήσει, να μοιραστεί τον πόνο της και η Γιατρός «είναι πολύ περήφανη που έσπασε τη σιωπή της».

Επεισόδιο 20 – «Στο υπερώο»

Στο γραφείο της Γιατρού, η Αγνή προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της. Μιλάει για την απουσία του πατέρα της, όταν τους εγκατέλειψε για να κάνει άλλη οικογένεια, γεγονός που επηρέασε βαθύτατα την σχέση της με τους άντρες. Στο μεταξύ, ο Σάκης θυμάται τη ζωή του δίπλα στον Καίσαρα, στον οποίο βρήκε τον πατέρα που δεν είχε. Η γνωριμία στην πορεία με την Ιουλία θα είναι καθοριστική και για τους δυο τους. Παράλληλα, η Καίτη σκαλίζει τις πληγές της από τον καιρό που η μητέρα της παντρεύτηκε τον Γιώργη και άρχισαν να ζουν όλοι μαζί. Όμως ο Γιώργης δεν είχε καθόλου καλές προθέσεις απέναντι στην μικρή Καίτη…

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Ναυπλιώτου (Γιατρός), Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης), Νεφέλη Κουρή (Καίτη), Σοφία Πριόβολου (Αγνή), Γιωργής Τσουρής (Χρήστος), Βίκυ Παπαδοπούλου (Βίκυ), Κωνσταντίνος Λάγκος (Δαμιανός), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη), Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ)

Συμμετέχουν: Γεωργία Μαυρογιώργη, Γιώργος Φλωράτος, Δημήτρης Κουτρουβιδέας, Χρήστος Σούγαρης, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Μανώλης Γκίνης, Παναγιώτης Γουρζουλίδης, Γιώργος Δρίβας, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Αγγελίνα Πουλή, Νικολίνα Μοσχίδου, Άγγελος Ανδριόπουλος, Σμαράγδα Βραζίου, Διαμαντής Καραναστάσης, Αγγελική Καρυστινού, Μαρία Αεράκη, Χρήστος Γλυκός

«στΟργή»

Σάββατο 11 Μαρτίου στις 00:40 στο ΣΙΓΜΑ