Στον «πάγο» το Survivor λόγω κορονοϊού

Μπορεί το Survivor να είναι ένα από τα δυνατά ριάλιτι στον ΣΚΑΪ, όπως όλα δείχνουν όμως η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο να βγει και φέτος στον τηλεοπτικό αέρα.  Και ενώ, πριν λίγο καιρό, είχαν ξεκινήσει κάποια πρώτα casting για το παιχνίδι επιβίωσης, προς το παρόν όλα φαίνεται να «παγώνουν».

Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο φόβος ενός τρίτου κύματος της πανδημίας από τα μέσα Ιανουαρίου έκανε τον σταθμό θα αναβάλει προς το παρόν την πραγματοποίηση του Survivor.

«Ευχαριστώ γιατί επιβεβαιώνει όλα όσα είχα πει. Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Και πείτε πώς γίνεται. Όταν ένας παίκτης αποχωρήσει θα πρέπει να κάνει 15 μέρες καραντίνα εκεί, να κάνει το τεστ, να επιστρέψει να κάνει και πάλι τεστ και καραντίνα και εδώ. Όλα αυτά είναι δύσκολα και ανέφικτα με την κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Με τον δημοσιογράφο  να επιβεβαιώνει πως παρόλο που η παραγωγή έκανε κάποια casting και είχαν καταλήξει σε μερικά πρόσωπα, το Survivor δεν ανήκει αυτήν τη στιγμή στον προγραμματισμό του καναλιού για το επόμενο διάστημα.

Πηγή : znews.gr