Στο πλευρό της Πάολας γνωστός Έλληνας σχεδιαστής: «Δεν είναι το “Πρόβλημα” μας η Πάολα»

Θύελλα αντιδράσεων σήκωσε η δήλωση της Πάολας για τον Στέλιο Καζαντζίδη στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάνη.

Η Πάολα εκτός από αρνητικές κριτικές και αντιδράσεις, έχει και στο πλευρό της ένθερμους υποστηριχτές. Ανάμεσά τους και ο Βασίλειος Κωστέτσος που με ένα κείμενο του στο Instagram στηρίζει την τραγουδίστρια.

«Η εμπειρία μου έχει δείξει, μέσα από την καριέρα μου, ότι πολλές φορές άλλα έλεγα, άλλα εννοούσα και αλλιώς τα μετέφεραν στο γραπτό λόγο! Είναι πολύ δύσκολο να μεταφέρεις σε λίγες γραμμές μια φράση… στον άλλο! Και το πως σκέφτεται… να μπεις στο μυαλό του! Είναι κρίμα να πιάνονται διάφοροι… και να το καταλαβαίνουν όπως εξυπηρετεί τον καθένα για να “σταυρώσουν” κάποιον! Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει την άποψη του όταν το “ζητήσουν” σε μια συνέντευξη! Σαφώς αδιαμφισβήτητα ο Καζαντζίδης ήταν “Τεράστια” φωνή! Μοναδική και Ανεπανάληπτη! Όπως και η Πάολα στις μέρες μας είναι μοναδική φωνή που δεν μιμείται καμία άλλη! Και Αξία Ελληνίδα τραγουδίστρια! Ας την αφήσουν ήσυχη. Δεν είναι το “Πρόβλημα” μας η Πάολα!…»

Πηγή: govastileto.gr