Στο χαρτοφυλάκιο της Diplomat Distributors (D.D) Cyprus Ltd εντάσσονται οι επωνυμίες προϊόντων LOTUS, BEAR και KIDDYLICIOUS


Στο χαρτοφυλάκιο της Diplomat Distributors (D.D) Cyprus Ltd εντάσσονται οι επωνυμίες προϊόντων LOTUS, BEAR και KIDDYLICIOUS

Η εταιρεία Diplomat Distributors (D.D) Cyprus Ltd, μια εκ των κορυφαίων εταιρειών πωλήσεων και διανομής προϊόντων ευρείας κατανάλωσης (FMCG) και παγκόσμιων επωνυμιών τροφίμων στην κυπριακή αγορά, γνωστοποιεί ότι έχει προχωρήσει στην εξαγορά της εταιρείας A.C. Papacostas Co Ltd. Κατ’ επέκταση, η Diplomat έχει εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της με την πασίγνωστη επωνυμία προϊόντων «LOTUS» καθώς και με τις επωνυμίες «BEAR» και «KIDDYLICIOUS».

Ανάμεσα στα προϊόντα που θα διατίθενται πλέον από την Diplomat Distributors (D.D) Cyprus Ltd είναι τα παγκοσμίου φήμης καραμελωμένα βελγικά μπισκότα «LOTUS», όπως και τα ιδιαίτερα δημοφιλή στην Κυπριακή αγορά, βρεφικά και παιδικά σνακς «BEAR» και «KIDDYLICIOUS».

Η Diplomat είναι μια κορυφαία εταιρεία πωλήσεων και διανομής στην Κύπρο, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες υποδομές και υπηρεσίες κατά μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας, λύσεις υλικοτεχνικής υποστήριξης (logistics), ευρεία κάλυψη σε όλο το νησί και ένα κορυφαίο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο.

Διαθέτει στο δυναμικό της 125 τοπικά και παγκόσμια premium εμπορικά σήματα σε διαφορετικές κατηγορίες.

Ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Κύπρο το 2011, κτίζοντας γρήγορα φήμη για ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, στον τομέα προϊόντων ταχείας κατανάλωσης (FMCG) και μάρκες τροφίμων από κορυφαίες εταιρείες παγκόσμια.

Η Diplomat προσφέρει ποιότητα, αξιοπιστία και επιχειρησιακή αριστεία σε υπεραγορές, παντοπωλεία, περίπτερα και τουριστικά κανάλια.