ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ 8ο ΟΠΑΠ ALL STAR GAME Σε δύο ταμπλό η κορυφαία εκδήλωση!


Σε δύο ταμπλό ασφαλώς, παίζουν οι κορυφαίοι καλαθοσφαιριστές των ομάδων μας, που συμμετέχουν στην ΟΠΑΠ Basket League! Σε δύο ταμπλό παίζει ξανά και το ΟΠΑΠ All Star Game, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», για 8η συνεχή χρονιά! Στο ένα ταμπλό το θέαμα, η χαρά και η ανθρώπινη γλυκύτητα των γιορταστικών ημερών και στο άλλο ταμπλό, τα μηνύματα για την οδική ασφάλεια.

Η προτροπή «παίζω με κανόνες-οδηγώ με κανόνες» που από το 2011 απευθύνει η διοργάνωση, ιδιαίτερα στους νέους μας, ενισχύεται φέτος, αφού το ΟΠΑΠ All Star Game, στηρίζει πια και την εκστρατεία της πολιτείας «Σκέψου…». Εκστρατεία που ανακοίνωσαν επίσημα τη Δευτέρα (26 Νοεμβρίου) σε διάσκεψη Τύπου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, με δυνατό σύμμαχο την εταιρία ΟΠΑΠ Κύπρου.

«Όταν για πέντε δεκαετίες προτάσσεις την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία του τόπου και την υποχρέωση να συμβάλεις στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της, τότε δεν μπορείς παρά να ανταποκριθείς αυθόρμητα και σε τούτη την πρόσκληση της πολιτείας» είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, τονίζοντας ότι: «Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία καλύπτει τις παραμέτρους της ζητούμενης ουσιαστικής αντίδρασης στο πρόβλημα των οδικών δυστυχημάτων και την στηρίζουμε, προεκτείνοντας με συνέπεια τις δράσεις που ως ΟΠΑΠ Κύπρου εκδηλώνουμε διαχρονικά στα θέματα οδικής ασφάλειας». Ο κύριος Αλετράρης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην κορυφαία εκδήλωση ΟΠΑΠ All Star Game «παίζω με κανόνες-οδηγώ με κανόνες» η οποία, όπως είπε «με την καθολική αποδοχή που τυγχάνει από το κοινό της Κύπρου, συμβάλλει ουσιαστικά ώστε να σταλούν και τα μηνύματα για την οδική ασφάλεια».

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου ανέλυσε τους στόχους της νέας επικοινωνιακής στρατηγικής η οποία όπως είπε «ετοιμάστηκε στη βάση των πορισμάτων σχετικής μελέτης, ώστε αυτή να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας» και  ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου για τη διαρκή στήριξη που παρέχει στον τόπο.  Τις ευχαριστίες της μετέφερε και η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, Σόφη Μιχαηλίδου η οποία τόνισε πως η εκστρατεία «Σκέψου…» αποτελεί την ομπρέλα κάτω από την οποία μπορούν να ενταχθούν παράλληλες ενέργειες και εκδηλώσεις όπως το 8ο ΟΠΑΠ All Star Game «παίζω με κανόνες-οδηγώ με κανόνες».

Ο Aντιπρόεδρος Β’ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Μάρκος Κληρίδης,  βεβαίωσε ότι το 8ο ΟΠΑΠ All Star Game θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, τόσο στο θέαμα που θα χαρίσει στους θεατές, όσο και στην ψυχαγωγία που θα προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους. Πέρα από τον καθιερωμένο αγώνα των κορυφαίων κύπριων και ξένων καλαθοσφαιριστών, τα χορευτικά και τη μουσική, οι παρευρισκόμενοι θα χαρούν φέτος την παρουσία του αγαπημένου ηθοποιού και τραγουδιστή Γιώργου Λιανού και βέβαια, τα εντυπωσιακά ακροβατικά από τους παγκόσμιας  φήμης Σλοβένους ακροβάτες της ομάδας Dunkin D.

Τέλος, ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας τουAll Star Game, όπως επιβάλλουν και οι μέρες των Χριστουγέννων,  θα εκφραστεί και φέτος με την υλοποίηση από την ΟΠΑΠ Κύπρου της ευχής ενός από τα παιδιά που αγκαλιάζει ο σύνδεσμος «Ένα όνειρο, μια ευχή», καθώς και την απονομήτου θεσμοθετημένου πια βραβείου ΟΠΑΠ, στη μνήμη του καλαθοσφαιριστή Νεόφυτου Χανδριώτη. Του νεαρού αθλητή μας που έγινε σύμβολο ήθους, δύναμης και αξιοπρέπειας.