“Στην υγειά μας ρε παιδιά” | Τι θα δούμε το Σάββατο 21/10;

“Στην υγειά μας ρε παιδιά” με ένα αφιέρωμα στον….

Με νιάτα, ταλέντο, μελωδικές εκπλήξεις και ξεχωριστές ερμηνείες πλημμυρίζει η εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου έχοντας στο επίκεντρο τον Γιώργο Περρή, τραγουδιστή της νεότερης γενιάς με αξιοσημείωτη πορεία στο εξωτερικό.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα σε μια σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση, η Ελεονόρα Ζουγανέλη εξαιρετική όπως πάντα, ο Θανάσης Βασιλόπουλος, κορυφαίος σολίστας του κλαρίνου, μας μαγεύει για μια ακόμη φορά, ο Τάκης Ζαχαράτος σε μεγάλα κέφια και οι ταλαντούχες τραγουδίστριες Κατερίνα Πολέμη, Παυλίνα Βουλγαράκη, Βίκυ Καρατζόγλου και Δήμητρα Σελεμίδου, μας προσφέρουν μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία. Μαζί τους συμπράττουν και η ορχήστρα Νυκτών εγχόρδων «ΣΑΩ», οι «Latina Loca» και η χορωδία της Μαρίνας Σάττι, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια κορυφαίων ελλήνων συνθετών αλλά και ξένες επιτυχίες.

Την παρέα συμπληρώνουν οι: Άρης Δαβαράκης (στιχουργός), Δημήτρης Βραχνός(διευθυντής του ρ/σ «ΜΕΛΩΔΙΑ»), Αλεξάνδρα Δουβαρά( δημοσιογράφος), Τασούλα Επτακοίλη (δημοσιογράφος), Άννα Μενενάκου(ηθοποιός), Σπύρος Παρασκευάκος (συνθέτης) και Γιάννης Βασιλόπουλος (στιχουργός).

«ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ», το Σάββατο στις 9.00 το βράδυ στον ΣΚΑΪ.