Στην Αθήνα για εισήγηση σε Διημερίδα της «Μεντόρια» ο Διευθυντής του ΚΕΚ «ΤΑΛΩΣ»!


Στην Αθήνα για να συμμετάσχει σε διημερίδα για την Εκπαίδευση θα μεταβεί ο Διευθυντής του ΚΕΚ RTD Talos LTD Λάκης Αργυρού. 

Η διημερίδα διοργανώνεται από το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Μεντόρια» του οποίου ο κ Αργυρού είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022 και περιλαμβάνει δώδεκα διαδραστικές ενότητες με εισηγήσεις – ομιλίες που αφορούν εκπαιδευτικούς και γονείς. Η εισήγηση του κ Αργυρού έχει τίτλο «Πως να ακούω με ΑΓΑΠΗ» και αφορά την επικοινωνία με παιδιά και εφήβους. 

Ο Διευθυντής του ΚΕΚ RTD Talos, Χριστόδουλος (Λάκης) Αργυρού είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης (Αρ. Πιστοποίησης: ΣΕΠ 002789) με πτυχίο στην Επικοινωνία  (BSc in Communications – Cum Laude), στις Δημόσιες σχέσεις (Hensall center, Λονδίνο), απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Executive and Corporate Coaching and Mentoring και με πολυετή πείρα σεμιναρίων, εργαστηρίων και διαλέξεων στην Κύπρο και στο εξωτερικό.