Στιγμές χαρές και συγκίνησης χάρισε σε χιλιάδες φιλάθλους ο τελικός του Κυπέλλου Coca-Cola


Θερμά συγχαρητήρια στην Κυπελλούχο Πάφο

Μια εντυπωσιακή ποδοσφαιρική βραδιά, χάρισε σε χιλιάδες φιλάθλους ο τελικός Κυπέλλου Coca–Cola Α’ και Β’ Κατηγορίας με την Πάφο να σηκώνει το τρόπαιο μέσω πανηγυρισμών.

Το κύπελλο παρέδωσε στον αρχηγό της νικήτριας ομάδας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα στην παρουσία της Chanel Marketing Manager της Coca-Cola Ζαφείρως Σταύρου.

Αυτή τη χρονιά στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Coca–Cola, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο ΓΣΠ, το αγαπημένο αναψυκτικό των γηπέδων και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, έστειλαν ξανά το  σημαντικό μήνυμα της αποδοχής και της συμπερίληψης με το σύνθημα Ένα Γκολ για την Συμπερίληψη. Γι’ αυτό και παιδιά από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό, συνόδεψαν τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων στο γήπεδο, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη του αγώνα.

Ένα ξεχωριστό ρυθμό στον τελικό έδωσε φέτος η Έλενα Παπαπαναγιώτου, ξεσηκώνοντας με τις ερμηνείες της το φίλαθλο κοινό, τόσο πριν την έναρξη του αγώνα όσο και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Η Coca-Cola, ως ο διαχρονικός υποστηρικτής του θεσμού εδώ και 62 χρόνια, αποτελεί το κατεξοχήν ποδοσφαιρικό αναψυκτικό, έχοντας ταυτιστεί με τα μεγάλα ντέρμπι και τις ανεπανάληπτες στιγμές, που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει.