Στη μεγάλη οθόνη η Lady Gaga, για τις ανάγκες της νέας ταινίας X-Men


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Lady GaGa βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παραγωγούς του νέου blockbuster της σειράς ταινιών Marvel.

Η superstar της ποπ κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στην ταινία «A Star is Born», αξιοποιώντας στο έπακρο την ευκαιρία να δείξει τις δεξιότητές της στη μεγάλη οθόνη.

H αλήθεια είναι πως το μέλλον του sequel των X-Men είναι ασαφές, ειδικά μετά την προβολή της τελευταίου φιλμ της σειράς, που φαίνεται πως δεν κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα του box office.

Σύμφωνα με διαρροές του τύπου, η Lady θα ενσαρκώσει τον κινηματογραφικό χαρακτήρα της Emma Frost, γνωστής και ως «White Queen».

Στη δημοφιλή σειρά κόμικ, ο χαρακτήρας της White Queen εξελίσσεται από εχθρός των X-Men σε ένα αναπόσπαστο μέλος της ομάδας, που ξεχωρίζει για τις τηλεπαθητικές ικανότητες και την εφευρετικότητά του.

Το 2011, την Emma Frost ενσάρκωσε η ηθοποιός January Jones για τις ανάγκες της ταινίας «X-Men: First Class».

Η Gaga, που πρόσφατα αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο όνειρό της είναι να γίνει ηθοποιός, μπορεί να μην είναι πάντως η μόνη από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας που είναι υποψήφια για το ρόλο υπερήρωα. Πρόσφατα, η Αμερικανή ράπερ Janelle Monae εκδήλωσε επίσης το ενδιαφέρον της να ερμηνεύσει την Storm, μια μεταλλαγμένη ηρωίδα κόμικ που έχει στο παρελθόν ενσαρκώσει η Halle Berry.

«Πολλές γυναίκες έχουν υποδυθεί την Storm και έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Θα ήθελα πολύ να είμαι σε αυτή την κατηγορία των ηθοποιών που πολεμούν για τη δικαιοσύνη στη μεγάλη οθόνη».

Πηγή : philenews.com