Στέλλα Καλλή «Η αγάπη τα ‘χει όλα» – Video clip με άρωμα Ελλάδας!


H μοναδική Στέλλα Καλλή έχοντας στις αποσκευές την τον ολοκαίνουργιο της δίσκο “Όλα μου τα σ’αγαπώ” από τον οποίο ήδη τρία singles, έχουν καταφέρει να χτυπήσουν πρωτιά στις προτιμήσεις του κόσμου, επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό πεδίο με την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου της video clip για το τραγούδι “Η αγάπη τα χει όλα“.

Με άρωμα Ελλάδας η τραγουδίστρια μας υπενθυμίζει το μεγαλείο της αγάπης και το πόσο σημαντικό κομμάτι παίζει στην ζωή μας, ταξιδεύοντας μας με μοναδικό τρόπο στις καλοκαιρινές ομορφιές της χώρας μας, μέσα από τις οποίες ο έρωτας ανθίζει.

Εντυπωσιάζοντας με την ξεχωριστή ενδυματολογική της παρουσία, και με σύμμαχο την καλοκαιρινή ανεμελιά και την ανεβαστική διάθεση, μας γεννά ιδιαίτερα συναισθήματα, μέσα από γραφικά σοκάκια και καλντερίμια, τονίζοντας πως “η αγάπη είναι ένα δυνατό συναίσθημα το οποίο τα περικλείει όλα” και είναι παρούσα σε όλες τις φάσεις τις ζωής μας.

Τέλος βλέποντας την ίδια να απολαμβάνει μια ρομαντική βαρκάδα με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας, κλείνει με αριστουργιματικό τρόπο η αυλαία, με το τοπίο να φαντάζει μαγευτικό. Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους, τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου ενώ την σκηνοθεσία του νέου video clip υπογράφει για άλλη μια φορά ο Γιάννης Παπαδάκος, παρουσιάζοντας μας ένα παραδεισένιο αποτέλεσμα.

Το νέο video clip κυκλοφορεί από την Cobalt Music.