Στέλιος Ρόκκος: Η νέα επαγγελματική του απασχόληση που δεν περιμέναμε


Δείτε με τι καταπιάστηκε ο Έλληνας καλλιτέχνης.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ένας από τους πιο διαχρονικούς και επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες, μας βάζει στο δημιουργικό χώρο του interior & exterior  design, με το Rockwood by Stelios Rokkos, την κατασκευή γλυπτών και χειροποίητων επίπλων από ξύλο.

Αποκαλύπτοντας ακόμα μία δημιουργική πλευρά του, ο Στέλιος Ρόκκος σχεδιάζει και φιλοτεχνεί στο εργαστήριό του, στη Λήμνο, κομμάτια που αποτελούν μοναδικά έργα τέχνης.

Για πρώτη φορά, ορισμένα από τα εμπνευσμένα έργα Τέχνης του Στέλιου Ρόκκου εκτίθενται στο “Principote”στη Μύκονο.

“Keros”, ονομάζεται η έκθεση των art items, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη Μύκονο και αφιερώνεται στο μέρος που ζει και δημιουργεί ο καλλιτέχνης. Η  έκθεση “Keros” με τις δημιουργίες Rockwood by Stelios Rokkos αποτελεί συνέχεια και αναπόσπαστο κομμάτι του καλαίσθητου venue στον Πάνορμο.

Τη μοναδική έκθεση προλογίζει ο Λάκης Λαζόπουλος με ένα ιδιαίτερο, συναισθηματικό, σημείωμά του.

Το Rockwood by Stelios Rokkos ξεκίνησε πριν από σχεδόν πέντε χρόνια και περιλαμβάνει χειροποίητα έπιπλα και γλυπτά, με αισθητική ταυτότητα, κομψότητα, μοναδικότητα και λειτουργικότητα, που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα των υλικών τους, το design τους, την απαράμιλλη αισθητική τους και την κατασκευαστική αρτιότητά τους. Δείτε τις σχετικές εικόνες στην πιο κάτω gallery:

Πηγή:govastileto.gr