Στέλιος Πισής: Με την ορχήστρα των ματιών μου-Μια συναυλία μάθημα ζωής που δεν πρέπει να χάσει κανείς

O Στέλιος Πισής με την Avanti Crossover Symponic Orchestra υπό τον μαέστρο Φράνσις Γκαϊ διοργανώνουν τη συναυλία «Με την ορχήστρα των ματιών μου» την Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου και ώρα 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Ο Κύπριος συνθέτης Στέλιος Πισής εργάζεται και δημιουργεί κάτω από συνθήκες πλήρους καθήλωσης λόγω των προβλημάτων υγείας τα οποία αντιμετωπίζει. Πλέον συνθέτει και ενορχηστρώνει την μουσική του χρησιμοποιώντας μόνο την κίνηση των ματιών του.

Ο Στέλιος αν και χρόνια καθηλωμένος στο κρεβάτι λόγω της ασθένειας της μυικής δυστροφίας με εικοσιτετράωρη αναπνευστική υποστήριξη συνεχίζει ασταμάτητα να δημιουργεί και να υπηρετεί την μουσική δίνοντας σε όλους μας μεγάλα μαθήματα ζωής. Όπως μας δήλωσε και ο κ. Αλέξης Σοφοκλέους, παραγωγός της AVANTI CROSSOVER SYMPHONIC ORCHESTRA είναι πολύ όμορφο το γεγονός ότι ο Στέλιος γι’ αυτή την συναυλία καταφέρνει να ενώσει περι τους 80 μουσικούς συντελεστές οι οποίοι θα αποδώσουν το έργο του.

Ιδιαίτερη μνεία στις αναφορές του κ. Σοφοκλέους ήταν ο κ. Γιώργος Κάρβελλος  ο οποίος πήρε τα τραγούδια του Στέλιου Πισή και τα ενορχήστρωσε με ιδιαίτερα όμορφο αποτέλεσμα .Συγκεκριμένα μας μίλησε για τα τραγούδια τα οποία θα αποδοθούν από το φωνητικό κουαρτέτο ΑVANTI 4. Πρόκειται για μια προσπάθεια η οποία ενέχει ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους ίδιους τους διοργανωτές αλλά και από τους συντελεστές της παράστασης.

H μεγάλη συναυλία γίνεται μετά από την επιθυμία του ίδιου του συνθέτη να βάλει το δικό του λιθαράκι στην στήριξη των συνανθρώπων μας.

Όλα τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τις φιλανθρωπικές δράσεις του νεοσύστατου, μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Stelios Pissis Music Foundation».

[ot-video][/ot-video]
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ

ΚΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΝΗΣ

ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

Φωνητικό Κουαρτέτο AVANTI 4

Φωνητικό Σύνολο ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Διεύθυνση Ορχήστρας: FRANCIS GUY

Ενορχηστρώσεις: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΒΕΛΛΟΣ

Εναρμονίσεις & Διδασκαλία Χορωδίας: ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΣΕΡΓΙΔΟΥ

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΙΣΗΣ

Είσοδος: 20 ευρώ

Εισητήρια προπωλούνται

SOEASY KIOSKS

MUSICAL PARADISE

Online αγορά

www.soldoutticketbox.com