ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ – «ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ» | ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & MUSIC VIDΕΟ


ΛΕΓΑΚΗΣ – «ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ»
ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & MUSIC VIDΕΟ

Η νέα του χορευτική επιτυχία μόλις κυκλοφόρησε!

Λάθη που πληγώνουν, σχέσεις που τελειώνουν…
Ο Στέλιος Λεγάκης μας καλεί να τα βάλουμε όλα αυτά στην άκρη και με το τραγούδι – σύνθημα «Περασμένα Ξεχασμένα» κάνει τη χορευτική επιτυχία της χρονιάς!

Το νέο single του αγαπημένου και πολλά υποσχόμενου τραγουδιστή, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records και την Icon Music Records, είναι ένα ανεβαστικό λαϊκό κομμάτι με «φρέσκο» ήχο και στίχο – ατάκα.

Ξεδιπλώνοντας για ακόμα μία φορά το πολύπλευρο ταλέντο του, ο Στέλιος Λεγάκης, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο «Κέντρο Αθηνών» στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου, υπογράφει τη μουσική μαζί με τον Δημήτρη Γιαννούλη (Jimmy Gian) και τον Χρήστο Σαντικάι και τους στίχους με την Βίκυ Γεροθόδωρου.

Το «Περασμένα Ξεχασμένα» οπτικοποιήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου σε ένα video γεμάτο positive vibes. Σε ρόλο οικοδεσπότη, ο ταλαντούχος τραγουδιστής γιορτάζει τη νέα σελίδα στη ζωή του σε ένα ξέφρενο πάρτι με καλεσμένους πολλούς διάσημους φίλους του, μεταξύ των οποίων οι Αναστάσιος Ράμμος, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Mike, Deevibves, Jimmy Gian, OGE και Ilia Leya!

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/PerasmenaXehasmena

Δείτε το music video:  

CREDITS
Μουσική: Στέλιος Λεγάκης, Jimmy Gian, Χρήστος Σαντικάι
Στίχοι: Στέλιος Λεγάκης, Βίκυ Γεροθόδωρου
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος

2019 PANIK RECORDS & ICON MUSIC RECORDS