Σταθερά ψηλά τον πρώτο μήνα μετάδοσης του το SURVIVOR αφού το πρόγραμμα κατέγραψε ψηλά νούμερα τηλεθέασης όλο τον Ιανουάριο


ΣΤΑΘΕΡΑ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΟΛΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Σταθερά ψηλά τον πρώτο μήνα μετάδοσης του το SURVIVOR αφού το πρόγραμμα κατέγραψε ψηλά νούμερα τηλεθέασης όλο τον Ιανουάριο, τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό στη ζώνη μετάδοσής του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο μέσος όρος στο μερίδιο τηλεθέασης ήταν για το γενικό σύνολο του κοινού 20,7% και 24,8% για το δυναμικό κοινό (18-54). Το κάθε επεισόδιο του αγαπημένου παιχνιδιού παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό 172.832 τηλεθεατές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το SURVIVOR δείχνουν οι γυναίκες και οι άντρες ηλικίας 18-44 με το μέσο όρο της τηλεθέασης στα συγκεκριμένα κοινό να βρίσκεται στο 27,8% και 24,6% αντίστοιχα.

Σε ένα παιχνίδι που οι ισορροπίες στις σχέσεις μεταξύ των παικτών αλλάζουν διαρκώς και κάθε αγώνισμα έχει απρόβλεπτη έκβαση κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα φέρει η επόμενη μέρα! Δυνατές στιγμές, απαιτητικά run, συγκλονιστικά ματσαρίσματα και ανθρώπινες σχέσεις που εξελίσσονται και δοκιμάζονται. Ποιος είναι ο ρόλος της στρατηγικής σε όλο αυτό;

Το χθεσινό επεισόδιο και η ήττα των Μαχητών στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, έφερε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση από την Μπλε ομάδα. Ο Γιώργος Κατσαούνης, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και η Άσπα Πρεδάρη βγήκαν σε ψηφοφορία και αύριο θα μάθουμε ποιος θα είναι εκείνος που θα αφήσει πίσω του τον Άγιο Δομίνικο.

Απόψε, οι δύο ομάδες διεκδικούν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Σε έναν δύσκολο στίβο, οι Μπλε και οι Κόκκινοι θα αναμετρηθούν με όλες τους τις δυνάμεις. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής και τι μηνύματα θα λάβουν οι νικητές; Η μέρα για τους Survivors συμπεριλαμβάνει και το καθιερωμένο παιχνίδι της Τρίτης, με μία ενδιαφέρουσα επιβράβευση για τους νικητές.

Ποια ομάδα θα έχει τη δυνατότητα της επικοινωνίας απόψε; Η απάντηση, απόψε στις 21:00.

SURVIVOR

Σάββατο έως Τετάρτη

στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ