Η στάση ύπνου δείχνει τι είδους σχέση έχετε!


Βρήκατε το έτερον σας ήμισυ και μοιράζεστε το κρεβάτι; Προσέξατε ποτέ το πως κοιμάστε μαζί; Αν όχι, προσπαθήστε το και διαβάστε πιο κάτω τι σημαίνει η στάση ύπνου σας ως ζευγάρι!

Αν κοιμάστε ο ένας στη μία άκρη του κρεβατιού και ο άλλος στην άλλη.
Χμ, τα νέα δεν είναι και πολύ ευχάριστα. Αν κοιμάστε κατά αυτό τον τρόπο, τότε είναι πιθανό να αντιμετωπίζετε προβλήματα στη σχέση σας. Αν μάλιστα τα βράδια κοιμάσαι αγκαλιάζοντας τον εαυτό σου, τότε είναι πιθανό να μην παίρνεις την αγάπη που θέλεις από το σύντροφό σου. Αυτή η στάση δείχνει ότι υποσυνείδητα μπορεί να θέλεις να προστατεύσεις την καρδιά σου, μία σωματική αντίδραση σε ένα πιθανά βαθύτερο πρόβλημα. Σύμφωνα με την Tracey Cox, ειδικό του σεξ, 94% των ζευγαριών που είναι ευτυχισμένα μαζί διατηρούν κάποιου είδους σωματική επαφή στο κρεβάτι, ακουμπούν ένα χέρι, ένα πόδι ή ανταλλάζουν μία κουβέντα, ένα φιλί ή μια καλή κουβέντα. Το να κρατάς μία απόσταση από το σύντροφό σου μπορεί να σημαίνει ότι και μέσα στη σχέση σας αισθάνεσαι ότι βρίσκεστε σε απόσταση. Σε κάθε περίπτωση, οι έρευνες λένε ότι μόλις 2% των ζευγαριών κοιμούνται σε απόσταση μεγαλύτερη των 75 εκατοστών.

Αν κοιμάστε αγκαλιασμένοι και κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον.
Το πιο πιθανό είναι ότι ζεσταίνεστε πολύ, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά αυτό δεν σε αφορά ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση. Αυτή η στάση δείχνει όμως ότι βρίσκεσαι μάλλον σε μία σχέση δυνατή, που περιέχει πολλή αγάπη και δύο ανθρώπους που δεν αντέχουν μακριά ο ένας από τον άλλον. Τον κάθεσαι ξαπλωμένη με το σύντροφό σου και τα μέλη σας μπλεγμένα το ένα ανάμεσα στο άλλο είναι σημάδι μιας ικανοποιητικής σχέσης. Σύμφωνα με την Patti Wood που είναι ειδικός στη γλώσσα τους σώματος «δείχνει ότι είστε συντονισμένοι, ότι λειτουργείτε σαν ζευγάρι. Το πιο πιθανό είναι ότι φροντίζετε καλά ο ένας τον άλλον».

Αν κοιμάστε ο ένας πλάτη στον άλλον, με τα οπίσθιά σας να ακουμπούν.
Μην ανησυχείς, το να κοιμάστε σε αυτή τη στάση δεν σημαίνει ότι μισείτε ο ένας τον άλλον. Μπορεί όμως να είναι ένδειξη ότι σας αρέσει να αισθάνεστε κατά κάποιο τρόπο ελεύθεροι ενώ είστε σε σχέση. Σύμφωνα με τη Wood το γεγονός ότι ακουμπούν τα οπίσθιά σας δείχνει ότι παραμένετε δεμένοι σεξουαλικά. Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός ότι κοιτάζετε προς διαφορετικές κατευθύνσεις δείχνει ότι έχετε την ικανότητα να παραμένετε ανεξάρτητοι και να διατηρείτε τον προσωπικό σας χώρο ενώ εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον. Από την άλλη, μπορεί απλά ο φίλος σου να ροχαλίζει.

Αν τον κρατάς αγκαλιά ενώ κοιμάστε.
Έχει πλάκα να το κάνεις, δείχνει ότι σου αρέσει να τον φροντίζεις. Μπορεί να είναι επίσης ένδειξη ότι τον προστατεύεις αλλά και ότι είσαι κτητική μαζί του. Αν μάλιστα έχεις μία δόση από control freak μέσα σου, το πιο πιθανό είναι ότι αυτή είναι η στάση στην οποία προτιμάς να κοιμάσαι.

Αν σε κρατάει εκείνος αγκαλιά ενώ κοιμάστε.
Το να σε κρατάει εκείνος δείχνει ότι δεν φοβάται να σου προσφέρει ασφάλεια και να νιώσει οικειότητα μαζί σου. Παρ’ όλα αυτά δεν παύεις να κοιμάσαι σε απευθείας επαφή με τα γεννητικά του όργανα, πράγμα που κάνει αυτή τη στάση σούπερ σεξουαλική.