Ζήστε από κοντά το γύρισμα του μεγαλύτερου σόου της Κυπριακής τηλεόρασης που δεν θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο. Παρουσιάζει, η Χριστιάνα Αριστοτέλους.Ζήστε από κοντά το γύρισμα του μεγαλύτερου σόου της Κυπριακής τηλεόρασης που δεν θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο. Μοναδικές, ανθρώπινες ιστορίες συναντούν την ζωντανή μουσική. Παρουσιάζει, η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

ΔωρεΑν εισιτΗρια κοινοΥ για το επΟμενο γύρισμα Δευτερα 11/11/2019 στο ΣατιρικΟ θΕατρο εδΩ
 💛Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ 22 212400 / 22 212441

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσα στοιχεία επικοινωνίας δηλώνετε στην φόρμα εγγραφής θα διαγράφονται από τα database μας εντός 7 ημερών από τη μέρα γυρίσματος.

* Προσοχή: Οι πόρτες κλείνουν στις 8:10 το βράδυ άρα θα πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο του γυρίσματος τουλάχιστον 15 λεπτά πριν. Η παραγωγή διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί άλλα άτομα στο γύρισμα μετά τις 8:10 το βράδυ.

FAQs / Συχνές Ερωτήσεις

Ποιος θα είναι ο ρόλος μου στο γύρισμα;
Στο γύρισμα θα συμμετέχετε ως κοινό. Με την έκδοση του εισιτηρίου σας συναινείτε στο να χρησιμοποιηθούν πλάνα που σας παρουσιάζουν στη μετάδοση του προγράμματος χωρίς καμία αμοιβή.

Πόσα στοιχίζει η είσοδος;
Η είσοδος στο γύρισμα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Πρέπει να έχω το εισιτήριο μαζί μου;
Για να μπορούμε να εγγυηθούμε την είσοδο σας στο χώρο θα πρέπει να έχετε μαζί σας το εισιτήριο σας. Μπορείτε να το τυπώσετε ή να μας το παρουσιάσετε μέσω του κινητού σας στην είσοδο (μπορείτε να κατεβάσετε και το mobile app του Eventbrite). Το εισητήριο θα σκανάρεται από άτομο της παραγωγής πριν την είσοδο σας και δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά.

Μπορώ να έρθω με τη παρέα μου;
Φυσικά! Βεβαιωθείτε όμως ότι έχετε κλείσει τον ανάλογο αριθμό εισιτηρίων.

Τι ηλικίες μπορούν να έρθουν;
12 ετών και πάνω. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν εισιτήριο.

Θα υπάρχουν ποτά στο χώρο;
Στον χώρο του θεάτρου λειτουργεί καντίνα. Απαγορεύεται η είσοδος στο θέατρο με φαγητά ή ποτά.

Το εισιτήριο μου ισχύει για όλα τα γυρίσματα;
Όχι. Το εισιτήριο σας αφορά μόνο το γύρισμα της ημερομηνίας που αναγράφεται. Μπορείτε να παρευρεθείτε και στα επόμενα γυρίσματα κλείνοντας το ανάλογο εισητήριο εντελώς δωρεάν.

Πόσο θα κρατήσει η οπτικογράφηση;
Οι πόρτες θα κλείσουν στις 8:10 γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε στον χώρο νωρίτερα. Η οπτικογράφιση θα διαρκέσει 2:30 ώρες από τη στιγμή που θα ξεκινήσει. Επειδή όμως πολλές φορές στη τηλεόραση τα πράγματα είναι λίγο απρόβλεπτα, υπολογίστε ότι οι παραπάνω ώρες και διάρκειες δεν είναι δεσμευτικές.

Έχω κάποιες απορίες όσον αφορά το γύρισμα. Που μπορώ να απευθυνθώ;
Μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 22212400 / 22212429 ή να στείλετε email στο love@alphacyprus.com.cy

Οι κρατήσεις θέσεων δεν είναι δεσμευτικές και είναι ενδεικτικές ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της μέρας και του χώρου. O ALPHA διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο σε όσους δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Παραγωγής.

Ο χώρος γυρίσματος είναι προσβάσιμος σε άτομα με αναπηρία.