Σοκάρει Έλληνας τραγουδιστής: «Κατέρρευσα από την δίαιτα»


Το ότι η εξαντλητική δίαιτα που έκανε είχε σαν αποτέλεσμα να τον πιάσει ζαλάδα την ώρα που οδηγούσε και να νιώθει αδύναμος, αποκάλυψε Έλληνας τραγουδιστής, μιλώντας για την «μάχη» του με τα κιλά!

«Έχω κάνει αρκετές απερισκεψίες στην προσπάθειά μου να αδυνατίσω. Έχω δοκιμάσει όλες αυτές τις χημικές δίαιτες που σου λένε “σήμερα θα φας όλη μέρα κοτόπουλο, ανεξαρτήτου ποσότητας”. Έχω κάνει δίαιτα που για τρεις μέρες έτρωγα μόνο τρεις μπανάνες και τρία ποτήρια γάλα και υποσχόταν μέσα σε αυτό το διάστημα να χάσω τρία κιλά. Μάλιστα, όταν είχα κάνει τη συγκεκριμένα δίαιτα θυμάμαι οδηγούσα και αισθάνθηκα ότι ζαλιζόμουν. Έβαλα το αμάξι μου στην άκρη και ειδοποίησα τον πατέρα μου να έρθει να με πάρει, γιατί αισθανόμουν ανήμπορος να οδηγήσω. Και πραγματικά ήρθε και μου έφερε μια τυρόπιτα να φάω, γιατί ένιωθα να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου», λέει, στο περιοδικό «Ok!», ο Πάνος Κιάμος.

kiamos_club22

Και συνεχίζει: «αυτό που συνειδητοποίησα κάνοντας όλες αυτές τις δίαιτες είναι ότι μπορεί να χάνεις κάποια κιλά, αλλά παίρνεις τα διπλάσια μετά. Και είναι δεδομένο ότι θα συμβεί αυτό γιατί, όταν στερείσαι βασικά πράγματα, με το που τελειώνει η δίαιτα, αφήνεσαι και ξαναπαχαίνεις. Φταίνε και οι εκπρόσωποι της μόδας που εξακολουθούν να περνούν αυτά τα πρότυπα. Αν δεις όλα τα μοντέλα στις πασαρέλες είναι 20 κιλά μαζί με τα ρούχα τους. Πώς μετά ένα νέο παιδί που βλέπει αυτά να μην κάνει επιπολαιότητες;».

Όπως έχει γράψει το star.gr, πριν από περίπου δύο χρόνια, ο Πάνος αποφάσισε να αδυνατίσει, χάνοντας περίπου 20 κιλά.

«Ο λόγος που αδυνάτισα δεν είχε να κάνει με το ότι ήθελα να αλλάξω εμφανισιακά, αλλά με το ότι, όταν πλησίαζα τα 40, μου πρότειναν να κάνω τσεκ-απ. Φοβούμενος λοιπόν ότι οι εξετάσεις δε θα βγουν καλές γιατί είχα αρκετά παραπανίσια κιλά, πήρα την απόφαση να κάνω κάτι για να αδυνατίσω, Ξεκίνησα λοιπόν να ακολουθώ ένα πρόγραμμα διατροφής, κάνοντας παράλληλα λίγο διάδρομο. Δεν αδυνάτισα γιατί ξύπνησα μια μέρα και ήθελα να κάνω τον ωραίο», λέει ο ίδιος και δεν κρύβει τη χαρά του που, πλέον, μπoρεί να βάλει κάποια ρούχα που δεν είχε φορέσει, αλλά και να ξεφύγει από το μαύρο και να τολμήσει με πιο ανοικτά χρώματα!

 

Πηγή: star.gr