Σοκάρει η Ντέμι Μουρ: Βιάστηκα στα 15, έχασα ένα κοριτσάκι με τον Άστον Κούτσερ


Η Ντέμι Μουρ στη βιογραφία της «Inside Out» μιλάει ανοιχτά για τη δυσλειτουργική της παιδική ηλικία, τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 15 ετών, τον εθισμό της στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά όταν έχασε το μωρό που κυοφορούσε από τον τότε σύντροφό της, Άστον Κούτσερ.

Η 56χρονη σήμερα Μουρ, ξεκίνησε να βγαίνει με τον Κούτσερ το 2003 και λίγο αργότερα έμεινε έγκυος. Κυοφορούσε ένα κοριτσάκι από εκείνον. Έχασαν το μωρό τους, όταν η Μουρ ήταν ήδη έξι μηνών έγκυος, γεγονός που της κόστισε πολύ. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, επρόκειτο να ονομάσουν την κόρη τους που τελικά δεν γεννήθηκε ποτέ, Τσάπλιν Ρέι. Αναφερόμενη στον γάμο της με τον κατά 15 χρόνια νεότερό της Κούτσερ, που τελέστηκε το 2005, είπε ότι μέσα από αυτόν, έζησε σαν να ήταν νέα, ένα στοιχείο που της έλειψε.

Όπως έχει αναφέρει η ίδια, τα νεανικά της χρόνια καταστράφηκαν, καθώς ταλαιπωρούνταν με θέματα που αφορούσαν την εικόνα της και το σώμα της ενώ υπήρξε και στο παρελθόν εθισμένη στην κοκαϊνη και το αλκοόλ, αλλά κατάφερε να απεξαρτηθεί. Στο βιβλίο της, εκμυστηρεύεται ότι η αποβολή που είχε, την οδήγησε ξανά στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ. Με τον Κούτσερ προσπάθησαν ξανά να αποκτήσουν παιδί, κάνοντας χρήση χαπιών που αυξάνουν τη γονιμότητα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Κούτσερ, ο εθισμός της στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ έγινε ανεξέλεγκτος. Όταν έμαθε ότι ο Κούτσερ υπήρξε άπιστος, χώρισαν, δύο χρόνια πριν εκδοθεί το διαζύγιό τους. Λίγο αργότερα, η Μουρ, όντας ήδη μητέρα τριών παιδιών από τον γάμο της με τον Μπρους Γουίλις, εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης.

Ως παιδί μαζί με τον μικρότερο αδερφό της, έζησε μία νομάδικη ζωή, έχοντας χίπηδες έφηβους γονείς που είχαν μία «τοξική σχέση». Για την Ντέμι Μουρ η παιδική της ηλικία τελείωσε όταν προσπάθησε να βγάλει τα χάπια από το στόμα της μητέρας της, όταν εκείνη προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Εκείνο που θυμάμαι είναι να βάζω τα δάχτυλα μου, τα μικρά δάχτυλα μου στο στόμα της για να βγάλω τα χάπια. Η μαμά μου είχε προσπαθήσει να τα καταπιεί, ενώ ο μπαμπάς μου προσπαθούσε μαζί μου να της ανοίξει το στόμα και μου έλεγε τι να κάνουν. Κάτι μετακινήθηκε εσωτερικά μέσα μου και δεν επανήλθε ποτέ στη θέση του. Η παιδική μου ηλικία είχε τελειώσει», εξομολογείται η ίδια. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, Danny Guynes, δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας. «Υπήρχε ένας άνδρας που ήταν ο βιολογικός μου πατέρας και δεν είχα καμία σχέση μαζί του».

Πηγή : hellomagazine.gr