ΣΟΚ! Είναι αυτός ο πραγματικός πατέρας του Πρίγκιπα Harry;Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο και κρίνετε μόνοι σας

Ο Πρίγκιπας Harry μπορεί να μην είναι ο γιος του Πρίγκιπα Charles!
Υπάρχουν πολλές συνομωσίες στο ίντερνετ για διάφορα θέματα. Μερικές είναι υπερβολικές και δεν βγάζουν νόημα αλλά αυτή την φορά τα στοιχεία είναι αρκετά ενοχοποιητικά. Εμφανίστηκαν φωτογραφίες ενός άντρα που ήταν αρκετά κοντά στην Πριγκίπισσα Diana. Και μαντέψτε; Αυτός ο άντρας είναι φτυστός ο Πρίγκιπας Harry…

Δάσκαλος ιππασίας
Από τότε που εμφανίστηκε το ίντερνετ, τα κουτσομπολιά και οι φήμες μπορούν να ταξιδέψουν με την ταχύτητα του φωτός. Αυτό ισχύει και με την θεωρία για την πατρότητα του Πρίγκιπα Harry. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Πρίγκιπας Harry δεν μοιάζει καθόλου με τον πατέρα του. Και τα κόκκινα μαλλιά; Πρόσφατα βγήκαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τον δάσκαλο ιππασίας της Diana, τον James Hewitt. Είναι ένας όμορφος άντρας με , ναι, κόκκινα μαλλιά…

Γάμος
‘Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, ο Πρίγκιπας Charles και η Camilla είχαν σχέση στην δεκαετία του 1970. Παρόλα αυτά, επειδή ο Charles δεν μπορούσε να δεσμευτεί μαζί της προχώρησε την ζωή της και παντρεύτηκε τον Andrew Parker Bowles. Ο Charles συνέχισε και άρχισε να βγαίνει με την αδερφή της Diana, την Sarah, αλλά κατέληξε να παντρευτεί την εικοσάχρονη τότε Diana, το 1981. Παρόλα αυτά, στο μεταξύ, ποτέ δεν ξέχασε τα συναισθήματα του για την Camilla. Αφού γεννήθηκαν ο William και ο Harry, ο Πρίγκιπας Charles άρχισε μια νέα σχέση με την Camilla. Η Diana έκανε σχέση με τον δάσκαλο ιππασίας, τον James Hewitt για εκδίκηση. Όταν ρωτήθηκε γιατί χώρισε με τον Charles, η Diana είπε “Υπάρχουν τρεις σε αυτό τον γάμο, επομένως είχαμε γίνει πολλοί,” κάνοντας αναφορά στην σχέση του Charles με την Camilla.

Σχέση
Η θεωρία αυτή δεν είναι αβάσιμη επειδή ήδη γνωρίζουμε ότι η Πριγκίπισσα Diana είχε μια σχέση με τον James Hewitt. Η σχέση κράτησε πέντε χρόνια περίπου και όλο αυτό γινόταν την χρονιά που γεννήθηκε ο Πρίγκιπας Harry. Παρόλα αυτά, ισχυρίζονται ότι η σχέση ξεκίνησε μετά την γέννηση του Harry το 1986n.Και οι δύο πλευρές παραδέχτηκαν την σχέση τους οπότε μέχρι τώρα μιλάμε με γεγονότα. Τώρα το αν αυτή η σχέση οδήγησε στην γέννηση ενός παιδιού, αυτό παραμένει μια εικασία.

Αλήθεια
Ποτέ δεν θα μάθουμε μάλλον την αλήθεια, αλλά ο James Hewitt έχει αρνηθεί αυτές τις φήμες. Ισχυρίζεται ότι η σχέση με την Diana ξεκίνησε δύο χρόνια μετά την γέννηση του Harry και δεν γνωρίζονταν πριν από αυτή. Επίσης, μερικά μέλη της οικογένειας της Diana, της οικογένειας Spencer, είχαν κόκκινα μαλλιά οπότε αυτό εξηγεί γιατί ο Harry έχει κόκκινα μαλλιά. Αυτό σημαίνει ότι ίσως είναι σύμπτωση που η Diana είχε σχέση με έναν άντρα με κόκκινα μαλλιά. Το News of the World ισχυρίζεται ότι έκαναν τεστ στο DNA του Harry και έδειξε ότι δεν σχετίζεται με αυτό του James Hewitt. Φυσικά ποτέ δεν θα μάθουμε αν αυτό είναι αλήθεια.

Σίγουρα υπάρχει ομοιότητα πάντως… Τι πιστεύετε;

Πηγή: tipsandtricks.gr