Σόφη Πασχάλη: Η συζήτηση με την παραγωγή του Survivor μετά την αποχώρησή της!

Με το που βγήκα, μου μίλησε η παραγωγή για να μου εξηγήσει…».

Η Σόφη Πασχάλη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και αναφέρθηκε στην κουβέντα που έκανε με την παραγωγή του Survivor, λίγο μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι έτσι, δεν χρειάζεται και η σκοπιμότητα;

Επιτρεπτή για όποιον τη θέλει, εγώ δεν είχα. Ούτε στρατηγική είχα. Ο καθένας, αναλόγως με το τι θέλει και ποιος είναι ο λόγος που έχει μπει μέσα στο παιχνίδι, θα φτιάξει ένα πλάνο. Εγώ δεν είχα φτιάξει πλάνο, ότι συνέβαινε πορευόμουν με αυτό.

Θεωρείς ότι το πλήρωσες αυτό;

Ακόμα δεν ξέρω να σου απαντήσω. Σε ένα μήνα από τώρα ίσως να ξέρω. Προς το παρόν νιώθω ότι αυτοί που με αγαπάνε και με ξέρουν είναι ακόμα μεγαλύτεροι υποστηρικτές μου. Έχω δει κι ένα κομμάτι στα social media, που δεν είναι αυτοί όλος ο κόσμος, που έχουν μια κακεντρέχεια. Ο κόσμος που ζω έξω δεν έχει καμία σχέση με αυτά που διαβάζω στα social media κι αυτό είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα.

Πώς αισθάνθηκες όταν επέστρεψες κι είδες ότι γίνεται όλος αυτός ο πανικός γύρω από το όνομά σου;

Με το που βγήκα, μου μίλησε η παραγωγή για να μου το εξηγήσει όλο αυτό, επομένως λίγο με ηρέμησαν. Γιατί, αν το βλέπεις χωρίς να έχεις έναν άνθρωπο κοντά σου εκείνη την ώρα, παθαίνεις ένα σοκ. Ευτυχώς δεν σε αφήνουν μόνο, οπότε σιγά-σιγά με την κουβέντα, το τοποθέτησα στη σωστή του διάσταση.

Ποιο είναι το χειρότερο που διάβασες ή άκουσες να λένε για σένα;

Ούτε καν δίνω σημασία πια, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το αναφέ