Σκληρές αποκαλύψεις: τυφλώνεται σταδιακά και υποφέρει από αρθρίτιδα χολιγουντιανή σταρ


Η διάσημη ηθοποιός κρύβει ένα συνταρακτικό μυστικό, καθώς σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το National ENQUIRER, η διάσημη ηθοποιός σταδιακά χάνει την όρασή της και πάσχει από ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του radaronline.com που επικαλείται το National ENQUIRER, η αιώνια Pretty Woman, Julia Roberts, γεννήθηκε τυφλή από το ένα μάτι, ένα μυστικό που δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ.

julia_roberts

Τώρα, η όραση της έχει αρχίσει να φθίνει και από το άλλο, με αποτέλεσμα η οριστική τύφλωση να θεωρείται θέμα χρόνου.

Για το λόγο αυτό εμφανίζεται όλο και πιο συχνά με γυαλιά ηλίου. Μάλιστα, πηγή του περιβάλλοντός της αποκάλυψε ότι κανονικά δεν θα έπρεπε καν να οδηγεί και, όταν κάποια στιγμή την σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί, κοντά στο σπίτι της στο Μαλιμπού, την άφησαν να φύγει επειδή ήταν η Τζούλια Ρόμπερτς.

Εκτός όμως από αυτό, γενικά η υγεία της 48χρονης, πάντα λαμπερής στο κόκκινο χαλί, σταρ επιδεινώνεται συνεχώς. Τελευταία, η Ρόμπερτς διαγνώστηκε με ρευματοειδή αρθρίτιδα «που την κάνει να αισθάνεται κουρασμένη και δυστυχής, λόγω του πόνου που νιώθει στις αρθρώσεις».

Επιπλέον, το 1980 διεγνώσθη με μηνιγγίτιδα (την οποία ξεπέρασε), αλλά της άφησε υποτροπιάζοντα πόνο στο κεφάλι και στην πλάτη. Μάλιστα, με όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, η Τζούλια Ρόμπερτς πάσχει πλέον από κατάθλιψη και είναι πολύ δύσκολο να έχει αρμονικές σχέσεις με τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες της.

Το περιοδικό επικαλείται αξιόπιστες πηγές και προς το παρόν δεν έχει υπάρξει αντίδραση από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Πηγή: newsbeast.gr